- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
HoşbuldumHoş geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşbuldumHoş geldin
E nabız nasıl yok canım? Uygulama mı yok? Sen kayıtlıysan otomatik bebekte kayıtlıSonuçlardan anlar mısın ki?☺ E nabız yok canım.Biri bugün diğeri 2 martta.
yok ben de kayıtlı değilim e devletten bakılıyor değil mi?E nabız nasıl yok canım? Uygulama mı yok? Sen kayıtlıysan otomatik bebekte kayıtlı
Aile hekimin mutlaka kaydetmiştir seni e devlet şifresiyle giriş yap bak bakalım ne diyoyok ben de kayıtlı değilim e devletten bakılıyor değil mi?
Kafa yapmışHalı fırçalamak iyi gelmiyor banaÖfff
![]()
Allah muvaffak etsinBizim şarküterici ablanın oğlu yaktı başını![]()
Kulaklar deyince terliğin kulaklarını salla lafı geldi aklımaOrtü toplaniyodu ya kulaklarini kesmisti en son
Şuna niye düz basmışımBen ayaktayım ama diri değilim![]()
Çok karışık duruyor ruhum sıkıştı benimKvnin evini böyle hayal ederek gideyim bari![]()
E devlet şifren varsa onunla giriliyor. Şifren yoksa PTT den gidip alıyorsun şifreyi.yok ben de kayıtlı değilim e devletten bakılıyor değil mi?
Tmm canımAile hekimin mutlaka kaydetmiştir seni e devlet şifresiyle giriş yap bak bakalım ne diyo
Var canım teşekkürler :) bakarız inş.E devlet şifren varsa onunla giriliyor. Şifren yoksa PTT den gidip alıyorsun şifreyi.