- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Ay hemen miTamam sen git gardaş ben çay iciyom daha
![]()
Cok sıcak yav2 daha ic haydi
![]()
Icin ya icin iki dk oturun amaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hemen miTamam sen git gardaş ben çay iciyom daha
![]()
Cok sıcak yav2 daha ic haydi
![]()
Icin ya icin iki dk oturun amaaa

Bugünkü dozumu almamisim cok iyi geldi ☻
Duşakabin de senin sirke bulaşık deterjanının üstüne tanımıyorum bundan sonra. İlk yapışta çok fark etmemişti ama bikaç defadan sonra süper oldu hiç leke kalmıyor hem de uzun süre temiz kalıyor duşakabin temizleyicilere göreAsperox mavi güç duşkabinde denendi beğenildi![]()
Bu arada doğum günün kutlu olsunBonus um evlatlarınla sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun inşallah
![]()
Duşakabin de senin sirke bulaşık deterjanının üstüne tanımıyorum bundan sonra. İlk yapışta çok fark etmemişti ama bikaç defadan sonra süper oldu hiç leke kalmıyor hem de uzun süre temiz kalıyor duşakabin temizleyicilere göre
Yok ablam bendeydiBayır mı tırmandın bugün de hayırdır![]()
Sağlıklı mutlu yaşların olsun canımYine coşkulu bir kutlama akşamında mum kekime saplanmıştır
O nasil hırs yavMutfak toplamaya kalktım tam bitirmek üzere bir telefon geldi sinirlerim bozuldu hırsımı evden çıkardım süpürdüm sildim toz aldım tüm evi mis gibi![]()
Ne dediler de böyle hırslandınMutfak toplamaya kalktım tam bitirmek üzere bir telefon geldi sinirlerim bozuldu hırsımı evden çıkardım süpürdüm sildim toz aldım tüm evi mis gibi![]()
Ulan niye gülmediniz bunaNasıl eğleniyoruz nasıl her sene her sene sakinliği özledim
Ben gülsem mi üzülsem mi bilemedimUlan niye gülmediniz buna
Varlıgı yetişiyor delirmeyeNe dediler de böyle hırslandın![]()
Bak ben gülmüşümUlan niye gülmediniz buna