- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Sağol canımGeçmiş olsun negom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımGeçmiş olsun negom
Etrafımda hiç Neriman ya da Gonca yokNeriman ve Gonca’nın kısaltması olabülü![]()
Öp beni sev beni negooooooooAlnından öpecem seni gel kız![]()
Bugün sabahın nurunda ablama gittim
Giderken bi çöpleri attım evi öylece bıraktım
Anam pasaklilarla yarışa giremem onların ele vurmayan güç çeneye vuruyor negooooooooŞu bdv de temizlikle ilgili açılan konulara yazsana bunu,kendileri beceremiyor diye yapanlara çamur atıyor bazı yorum yapanlar![]()
Sen böyle sabahlara kadar nöbet tutarsın sonra o bir gün karısı için tutar o nöbetleriHepinize hayırlı geceler canlarbiz oğlumla nöbetlerdeyiz zaman zamaaaaan
sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım başım duman
Bu kesin jesin komşuYa jes senin gürültü konunu okuduktan sonra şu videoyu izledim atmayı unutmuşum aklıma sen geldin
www.instagram.com
Nasıl yani negoooooooo ne diyorsun negooooooooooooSen böyle sabahlara kadar nöbet tutarsın sonra o bir gün karısı için tutar o nöbetleri![]()
Çok yemiş bu
Bonbon gibi aynı dimiÇok yemiş bu![]()
Hazırda mı bekliyodun lan atlamışsın hemanBonbon gibi aynı dimi
Puh kalkmışken sabahın bereketinde işimi yapayım demiyorKocamı yolladım geri uyumaya gidiyorum sizi siviyirim![]()
Mevsimsel ödem oÇok yemiş bu![]()
Gölgen gibi adım adım her solukta senin adınHazırda mı bekliyodun lan atlamışsın heman
Bu mevsimleri de yemiş sankiMevsimsel ödem o
Offf bende istiyorumŞimdi ben bunun ağzını burnunu yemiyim mi yaaEki Görüntüle 3029429
Vış hem soruyor hem cevaba hı o mu diyorHeee, onu yapmak da aklıma geldi, büyülü bir sistemi yokmuş![]()