• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yaptıklarım; 🌼Sabah kaşarlı pide yaptırdık patates ve biber kızarttım.Yumurta haşladım bahçeden dut ve malta eriği topladık kız kardeşim ve ablam kahvaltıya geldiler.🌼Evi toparladım.🌼Mutfağı toparladım bulaşıkları kız kardeşim yıkadı.Kahve içtik o ders çalışmaya gitti bizde ablamla bi iki iş hallettik. 🌼Pazardan alınanları yerleştirdim.🌼Akşam yemeğini yaptım bulaşıkları toparladım elde yıkanacakları yıkadım. Nego Nego Tubismavis Tubismavis

Kolayyy gelsinnn 🌸 konuşmaları takip edemedim bugün.

Evi toparladım
Kek yaptım 🤣 artık senin söylediğin gibi kalıbı önden yağlayıp dolaba atıyorum şıp diye düşüyor içinden kek ❤️
Akşam yemeği hazırladım.
Bulaşık makinesini boşalttım
Yerine yenilerini doldurdum
Elmalı pasta içi hazırladım şimdilik bu kadar
O zamandan belliymiş Nego Nego nun bizi kerteceği :KK8:
Iyi tamam al :KK60:

Sarması sardın mi ben 5 kg tenceremi doldurudm
Ben yapamadım ya 🤦‍♀️

Hayırlı akşamlar kızlar 🙋🏻‍♀️
A R Y A A R Y A badim nasılsın günün nasıl geçti ☺️ nereleri temizledin 😘
Ya bizim buralarda aşırı yağmur var, içim sıkıldı ya kaç gündür. Hiçbir şey yapmak gelmedi içimden.
Öyle ortalık toparlamaca, mutfak temizliği, akşam yemeği, kek 🍰 bu kadarcıkkk
Sen neler yaptın?

Ya bizim buralarda aşırı yağmur var, içim sıkıldı ya kaç gündür. Hiçbir şey yapmak gelmedi içimden.
Öyle ortalık toparlamaca, mutfak temizliği, akşam yemeği, kek 🍰 bu kadarcıkkk
Sen neler yaptın?
Yaz gelemedi gitti. Erzurum da kar yağmış düşün.
Ben evi toplu tuttum diyelim 🤦‍♀️ yarın çocukların dolaplarına girişeyim diyorum, beraber yapalım mı :KK60:

Daha iyiyiz bonusum 🤗 çok şükür günden güne daha iyi oluyoruz. Derdi veren rabbim dayanma gücünü sabrını da verirmiş 💜 en zorunu atlattık.
Daha önceleri tek başına üzerini bile örtemiyordu. Şimdi tuvalete kendi gidiyor. Oturup kalkarken desteğe ihtiyaç duymuyor. Yatarken yardımcı oluyorum. Banyosuna yardım ediyorum. Üzerini değişrken falan eskisi kadar zorlanmıyoruz😍
Allahım hiç görmemişe çevirsin inş

Back
X