• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ocağın grimi ?
Kuzum ben ocağımı günde en az bir kere sarı güçle temizliyorum, on beş günde bir yada kızartmadan hemen sonra detaylı tüm parcalarını yıkıyorum siliyorum, on beş günde bir dolap yüzeylerine yüzeye fışkırtmayıp sildiğimiz suya koyuyorum hepsini sarı gücle yapıyorum öyle kalıntısal yağ oluşmuyor o_O
Çif'in yeni çıkardığı krem çif spreyide beğendim
Bende memnunum sarı güçten

Selam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur. Suyu çok çok içmeye çalış.

Çok zor yiyen çocukla uğraşmakta fena allah bizim iştahımızı onlara versin.
Ama pis iş istediği kadar doğrusu bu desinler anneye eziyetten başka bir şey değil.
Niye eziyet olsun ki çocuk ne yediğini biliyor mama sandalyesinde çok da güzel yerdi benimkiler. 1 yaşında kaşık tutup çorba içebiliyorlardı. Sandalyesinin oturma yeri falan zaten silinen kumaştı, önlüğü de takıyordum mis gibi yediler.

Back
X