- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Güzel olmuş beee ne olacak daha emekli teyzeTutkal vardı hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı taş yapıştırdım ve şu an aşırı sıkıldım niye böyle oluyo ya
Hiçte beğenmedim emekliliğinde hobi bulamamış dayılar gibiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olmuş beee ne olacak daha emekli teyzeTutkal vardı hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı taş yapıştırdım ve şu an aşırı sıkıldım niye böyle oluyo ya
Araları doldurayım vernik alırım parlak durur korurmuş.Güzel olmuş beee ne olacak daha emekli teyze![]()
Çok sağol negocum sorarım yine farklı bir durum olursa. Yarın çamaşır vs alışverişini yapayım tekrar devam edeceğimBize sor canım ne zaman istersen. O kaçıracak yapmayacak sen sabırla buraya yapıyoruz diye göstereceksin.
Ben çizelge yapmıştım çocuklara yaptıkça stiker yapıştırıyorlardı.
Doldur güzel olmuş zaten. Boş ver yav verniği taşa ne olacak sanki.Araları doldurayım vernik alırım parlak durur korurmuş.
Bence güzel olmuşTutkal vardı hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı taş yapıştırdım ve şu an aşırı sıkıldım niye böyle oluyo ya
O da iyi olur beraber alırsanız hoşuna gider.Çok sağol negocum sorarım yine farklı bir durum olursa. Yarın çamaşır vs alışverişini yapayım tekrar devam edeceğim
Bak bunu söylediğin iyi oldu bıraksam mı babaannesine diye düşünüyordumO da iyi olur beraber alırsanız hoşuna gider.
Aa yok bak sana çamaşır alıyoruz artık bezin yok sende büyüdün falan de,kendi seçsin desenini. Stiker da alın beraber, çişini yapınca bunlardan yapıştıracaksın kağıda dersin.Bak bunu söylediğin iyi oldu bıraksam mı babaannesine diye düşünüyordum
Tamam negocum çok sağol yapıcam dedikleriniAa yok bak sana çamaşır alıyoruz artık bezin yok sende büyüdün falan de,kendi seçsin desenini. Stiker da alın beraber, çişini yapınca bunlardan yapıştıracaksın kağıda dersin.
Sağol bonusum yapıcam söylediklerinizigolgefeslegeni negonun dediklerinden bende diyorum canım elim taştaydı yazamadım
Kafam karışıktı daha çok karıştı negocumBu aralar bebeklere çocuklara bol bol maruz kalıyorsun bebek fikrinden uzaklaştın mı yakınlaştın mı
Kızartma da en sevmediğim şey evin kokması![]()
Muhteşem gözüküyor afiyet olsun canımYoruldum bee
Senin makinenin dili olsaMuhteşem gözüküyor afiyet olsun canım
Bende çay içtim makine bosalticam birazdan gönül Dagina başladım haftaya masumlar apartmanı bitiyor dizim olsun dedjm![]()
Dili olsa çeker gider evdenSenin makinenin dili olsa![]()
ne gerek var dedim icimden nego duymasinHayirdir minik musluklar agir geldi sanirim![]()