Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok tatlı bu ama.😍 Ailenize hoşgelmiş. Ablamda iki tane kuş var fakat bi tanesinin baş tarafında tüylerde açılma olmuş acaba bunlar didişiyorlar mı diye düşünlük bizde.Dişi kuşla anlaşamıyorlar mı ki?🤔 Yoksa normal bi tüy dökme mi? Bizler hiç bilgi sahibi değiliz sana sormak istedim.
İyi Gözlemleyin bizimkiler bayağı didişiyolardı yavru derdinde olmadım anlaşmasınlar dedimde ama sonra kafa göz yarınca bakdım ilişkileri nefrete dönüşmüş 😬kızımı zor ikna ettim bunlar burda hiç mutlu değil kendi eş seçimini kendileri yapsın diye 😒zor oldu ama kuşları olan bir tanıdığıma verdim o da yavru verdi bize 😍
Kuşlarda anlaşma anlaşamama gibi bir sorun var malesef bazısı anlaşmasada birbirlerine zarar vermiyolar kimi anlaşıyor kimide bizim gibi ayırmak zorunda kalıyolar o yüzden iyi gözlemleyin belki tüy dökümü olmuştur yada bir birlerini tımar ederken olmuştur ;)

Günaydınnnn :KK68:
bbcdc98d2107b3287b561998b6624cc8.webp

kk birinci noteri kk birinci noteri
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina malipina
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
K klbk33
JES JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni golgefeslegeni
Levaiz Levaiz
yorgun anneanne yorgun anneanne
mimesis mimesis
Teneffus Zili Teneffus Zili
Efser Efser
D u t D u t
i p e k i p e k
Selizay Selizay
Eva Eva
Tubismavis Tubismavis
Anka Anka
A R Y A A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere

Başları sağolsun canım mekanı cennet olsun.Babam da köye taziyeye gitti bi akraba vefat etmişti.Dün dönmüştü ziyaret etmişken bi dua okuduk.Bende bugün bi haber aldım tuhaflaştım.Amcam çok tuhaf şeyler yapmış sanırım bunama gibi birşey başlamış.Babam ve amcam yıllarca küstü bizi sülaleden biraz dışlamışlardı hatırlıyorumda düğün vardı herkes gitmişti bi tek biz yoktuk babamda bizi bi düğüne götürmüştü sanırım üzülmememiz için hep hatırlarım. Babamı defalarca kandırmış çalıştırıp parasına el koymuş arsa satıp başkasına satmış.Annemin altınlarına el koymuş çok maddi sıkıntılar çektik sebeplerden biriside kendisi.
Pek gördüğüm biri değil çok birşey hissedemesem de kendisine karşı yinede üzüldüm.Şuan hep alzheimer olunuyor hemde erken yaşlarda. 😐 Annemle babamı kaybetme korkusu içimi sarıyor bazen.😞
Allah hayırlı uzun ömürler versin bir de ben uzağım yıllardır lisede, üniversitede, 5 senedir de buralarda o da biraz dokunuyor
Başınız sağ olsun canım. Ondandır muhtemelen kim olsa etkilenir insan. Rabbim kalanlara sabır versin. Senin de içine ferahlık versin inşallah
Ben aynı bildiğin gibi hafta sonu koşuşturmacası içindeydim
Günaydın canım kolay gelsin
U UcanSupurge kuzum Alla rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
Amin inşallah canım

Nezle oldum ya 😕 dün yeni temizlik malzemelerim gelmişti bugün ne güzel onlarla aşk yaşayacaktım:110:
cok gecmis olsun :(
davlumbaz da yok aspirator de :KK53: ama camasir var :D

Bende bu hafta ütü yapamadım 😵‍💫bizim kiraz yaprağı sarma buzuğa koyma mevsimindeyiz😬 kv ile öğleden sonraları yaprak sarıyoruz 😒
Kolay gelsin sen en azından bişey yapıyormuşsun. Şimdi bitirdim ben de ütüyü. Pazartesi sabah yapıyorum yıllardır. Onda bari iyiyim. Çünkü minimalist olunca çok az kıyafet var hemen yapmazsam kıyafet kalmıyor 🤣
Çamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor 👀)
Kim o tirbiyesizler çok ayıp

Beyaz eşyaların yüzünü silerim. Yetişirse davlumbaza da el atarım iş çok bugün

Back
X