- 11 Haziran 2018
- 17.080
- 96.701
- 598
- 31
Malatyalı Efser ruhuna el fatiha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bak her yağmurda benimde aklıma geliyor araba fırcasıyla camları köpükleyip yıkamakMalatyalı Efser ruhuna el fatiha
Sağ olun 2 küçük+1 ergen+4yaşında bir abimiz daha varOyy Allah yardımcın olsun zordur iki küçük çocuk. Ben 1 taneyle baş edemiyorum![]()

Tasarruf etmiş işte ne güzel,benim de kv geldi aklıma bu abimizi görünce. Kendisi bulaşığı durularken altına leğen koyar o su ile de balkonlari yıkarMalatyalı Efser ruhuna el fatiha
Benim de yeni oldu sayılırHmm benim pellam yok![]()
Aboovv ayakta alkışlıyorum seniSağ olun 2 küçük+1 ergen+4yaşında bir abimiz daha var![]()
Yok kız alkışlama,temiz sıyırıyoz kafayı güzel güzel böyleAboovv ayakta alkışlıyorum seni![]()

Yok kız alkışlama,temiz sıyırıyoz kafayı güzel güzel böyle![]()
Şifa olsun inşallah dinlen bugün piknik gülü![]()
Tek suçlu tabak renginBakın bu hayatı ben seçmedim
Yaptıklarımı yazayım motive olursunŞurda bunalıma giren bir bacınız var bir çıkış yolu gösterin hele iyice moronlaştım![]()
Daha 17 günlük Bismillah sakin ol akışına bırak azcık.Ayrıntılı toz almak yetmez benim eve,ayrıntılı temizlik şart ama yapamıyorum bebiş durmuyor![]()
İp mi atladın piknikte yoksaTünaydın ❤
Kendime zor geldim her yerim ağrıyor.
Ben ilbays dan daha memnun kaldımSelamlarrr:)
Ayrıntılı alalım tozlarımızı mükemmel bezimizle![]()
Sen nick değiştirmişsin kimdin ne iş yapardın hatırlatır mısınHmm benim pellam yok![]()
Hani ağrın vardı ne ara nereye gittin yineBakın bu hayatı ben seçmedim