- 12 Haziran 2019
- 19.398
- 119.202
- 598
- 37
Olsun olsun sorun değil bonusum. Dolaplar ferahlasın daSende mi dedin görmedim valla kopuk okuduğum oldu bu ara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun olsun sorun değil bonusum. Dolaplar ferahlasın daSende mi dedin görmedim valla kopuk okuduğum oldu bu ara
Evet bende mevsime göre yer değiştiriyorum..En güzeli bende artık öyle kullanma kararı aldım bazadan al yada dolap tepesindeki Hurcu indir kaldır hepsini bir yere koydum dediğin gibi mevsimine göre ön arka yer değiştiriyorum mis
NApıyosun başlıyo musun bugün?Olsun olsun sorun değil bonusum. Dolaplar ferahlasın da![]()
Bonusum hastaneye gidiyorum öğlene anca varırım eve sanırım.NApıyosun başlıyo musun bugün?
Benim canım çok dar balkonda oturdum ferahlayamadım dışarı çıkıcam biraz yürürüm pazara uğrarım sonra yaparım inşallah.
Bugün için planladığım çocuk odasında kalan işleri yapmak geri dönüşüme ayırılacakları ayırmak
Bir kızımın eşyalarını ayırdım düzenledim diğeri duruyor.
Hasta mı yoksa sıradan kontrol mü canımBen yine yollardayım hastaneye gidiyoruz. Kızımın kontrolü var.
Aynı şeyi yazmaya girdimBende dolaplara başlamayı düşünüyorum. Çocukların odasından başlarım ama bugün misafirim var yarın kısmetse
Normal kontrol canımHasta mı yoksa sıradan kontrol mü canım
Yarın beraber başlarız işteAynı şeyi yazmaya girdim![]()