• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkürler Sero.
Sanırım ben de sevmiyorum artık 🫣
3+1 evim. Salonda yatıyor gelen. Başka oda yok zaten 2 çocuk odam, bir yatak odam.
Zor.
Ben de sevmiyorum, mümkün olduğunca da gitmiyorum kimseye 3 çocuklu halimle.
Ağız tadı olduktan sonra güzel oluyor o da var ama bi zorluğu da var yani...
Hala yatıyorum, kalkasım yok.
Oturma odasınımı salon gibi kullanıyorsunuz ?
genelde 3+1 de oturma odasıda oluyorda..
Benim ki de 3+1
Salon ayrı misafirin oturacağı orası genelde kapalı benim kimse olmadığında
Bizim günlük her gün kü oda oturma odası umutun odası çocuk odası zaten en son ki yatak odam 😀

Günaydın kızlar
Metiş hasta göndermedim okula ve kendime iş cıkardım cocukların kışlıklarını çıkarıyım küçülenleri ayırıyım diye
Metecimde sagolsun yardım ediyim dedi bütün dolabı döktü yere Allah razı olsun canım oğlum
Odanın halini bırakıyorum aşagıya yardıma gelmek isteyen varsa gelebilir 🫠
Geçmiş olsun 🌸 ve kolay gelsin ben de dün kışlıkları çıkardım biraz, yazlıkları ufaktan toplamam lazım 🫣

Benim ki de 3+1
Bizim günlük her gün kü oda oturma odası umutun odası çocuk odası zaten en son ki yatak odam 😀

Yatak odası
Kızlarımın odası
Oğlumun odası
Salon
Salonda oturuyoruz👍🏼

Kolay gelsin bu bebeler niye böyle ya😂😂😂 ahsende geçen çıkardım kışlıkları içeri gidip geldim 5 saniye katladıklarımı dağıtmış geri gitmiş oturmuş ne ara yaptın hemen 😂
Sözde yardım ediyim mi dedi suan ortada yok ben kaldım bir başıma😂
Sagol sedacım
Sabah valizleri boşalttım.
Yıkanacakları ayırdım sırayla atıyorum.
Nevresimleri değiştirdim.
Yatak odasını süpürdüm sildim toz aldım.
Buzluğa koyulacakları ayarladım.
Oğlumu üşüttüm sanırım burnu akıyor sürekli 😢
Ona çorba yaptım.
Uyuttum şimdi.
İnşallah biraz uyur daha yığınla işim var uyanıkken yapamıyorum
Geçmiş olsun dolunay havalar serinledi sıcaktan bi anda soguga geçiş yaptık ondan olmuştur toparlar hemen inşallah
Benim ki de 3+1
Bizde de oturma odası yok seda. Meteye oda yapınca oturma odasını gönderdik köye bir yatak odas iki çocuk odası oldu salona geçtik oturmaya.
Geçmiş olsun 🌸 ve kolay gelsin ben de dün kışlıkları çıkardım biraz, yazlıkları ufaktan toplamam lazım 🫣
Hurç almam lazım bazaya kaldırmak icin artık bi kenara koyup ya kendim cıkcam alcam ya eşime dicem gelirken alsın

Sözde yardım ediyim mi dedi suan ortada yok ben kaldım bir başıma😂

Sagol sedacım

Geçmiş olsun dolunay havalar serinledi sıcaktan bi anda soguga geçiş yaptık ondan olmuştur toparlar hemen inşallah

Bizde de oturma odası yok seda. Meteye oda yapınca oturma odasını gönderdik köye bir yatak odas iki çocuk odası oldu salona geçtik oturmaya.

Hurç almam lazım bazaya kaldırmak icin artık bi kenara koyup ya kendim cıkcam alcam ya eşime dicem gelirken alsın
anladım.
çocukların odası ayrı
meteyle ardanın .

Hayırlı günler ❤️
Huzurlu haftalar 🌸

1000092562.webp

Back
X