- 28 Ekim 2022
- 10.945
- 31.974
- 528
- 29
Bundan sonra inşallah senin için iyi olur her şey temennim.Bakalım kadın doğuma randevu aldm bu hafta gidecem inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra inşallah senin için iyi olur her şey temennim.Bakalım kadın doğuma randevu aldm bu hafta gidecem inşallah
Hosbuldum ablacım ben de iyiyim çok şükür Allah razı olsunHoşgeldni ayşen iyiyiz çok şükür sen nasılsın, kızın yürümeye başlamış maşallah yaşına girdimi![]()
Çok geçmiş olsun canım hafifler biraz insallahBakalım kadın doğuma randevu aldm bu hafta gidecem inşallah
Ay maşallah en güzel dönemleriHosbuldum ablacım ben de iyiyim çok şükür Allah razı olsun
Evet yaşını geçti 14 aylık![]()
Üşütmüşte olabilirsin baloncuk ben ayaklarımı üşütünce çok ağrır doktor ne dicek bakalım bizede söyleGebelik yok canm yumurtlamayı da bilmiyorum adetimin 10.günü 4 gündür ağrım var bu kadar erken yumurtlama olur mu bilmiyorum böyle ağrı olur mu onu da bilmiyorum çok ağrım olmuştu biraz hafifledi çok şükür bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu 2 gece ağrısından uyuyamadım daha siz düşünün![]()
Hiç sanmıyorum kapılarımız yanyana, neyse çok ta önemli değil ,
Yok be canım işten geldim daha evdeydiler çok kalabalıklardıAbla küçük aile arasında yapmışlardır belki![]()
Anlıyorum.Hiç sanmıyorum kapılarımız yanyana, neyse çok ta önemli değil ,
Geçmiş olsun.Mevsim geçişlerinde alerjim hat safaya çıkıyorrr şu an düzenli ilaç kullanmama rağmen gözlerim şiş boğazda kaşıntı ve her gece burnum tıkalı nasıl hafife indirecem bilmiyorum alerjik grip olan varmi
dün bütün evi süpürdüm sildim ,Haftalık Ödev serisine liste başıyla başlıyorum.
Pazartesi ödevi
Ayrıntılı toz almak
Herhangi bir odayı dip köşe silmek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi