• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus senin 3 çocuk vardı demi ? Allahım bunları yaşayıp 2. 3. Çocuğu nasıl düşündünüz ? Eşimle tövbe ettik ilk ve son diyoruz 🤣
İşte bütün bunlar unutulmasa kimse bir daha doğurmaz kızımda 9 ay kustum ama ikinciyi doğurdum tabi ben ikinciyi anca 8 sene sonra doğurdum kolay unutamamışım sanırım 😂

Bugünümüze şükür canm 😊
Nerelerdesin gözümüz seni arıyor 🥹
Kuzum bahçe isleri gelen giden düğünler coktu bu yil yatılı misafirler vardı
Sonra kışlık hazırlıklar derken koştur koştur bi yaz geçirdim şükür bitti herşey

Oy maşallah 🤩 sizinkiler kaç haftalık abla ? Şeker yüklemesi yapıldı mı ? 24. Haftayla şeker yüklemesi yapılacakmış doktorum yaptır dedi bana
Bizimkiler cuma 27 haftalık olacaklar nasip olursa, bizim dr şeker yüklemesini gerek görmüyo ilkindede yaptırmadı

Kuzum bahçe isleri gelen giden düğünler coktu bu yil yatılı misafirler vardı
Sonra kışlık hazırlıklar derken koştur koştur bi yaz geçirdim şükür bitti herşey
İyi bakalım sağlıkla yiyin yaptıklarınızı 🥰
Kalabalık ortamların koşturmacası çok oluyor ama güzel bence, herşey gelip geçiyor anılar kalıyor geriye ☺️
Anılarım depreşti bn kalabalık ortamda büyüdüm şimdi ise gurbette yalnızım 🥲

İyi bakalım sağlıkla yiyin yaptıklarınızı 🥰
Kalabalık ortamların koşturmacası çok oluyor ama güzel bence, herşey gelip geçiyor anılar kalıyor geriye ☺️
Anılarım depreşti bn kalabalık ortamda büyüdüm şimdi ise gurbette yalnızım 🥲
Okuyunca tebessüm ettim 🙂😇

Hahhaha sen bize gelsene bir sürü anı biriktirisin 😆
Ben gurbete raziyim 👍🤣

İkinciyi 8 sene sonra doğurdum ben de.
KArdeş diye sapıtmasaydı yapmazdım öyle bir tövbeydi
bende büyük kız 12 yaşında istemişti oğlan da 6,5 yaşındaydı
şimdi bunu büyük kıza söylüyorum istedin diye sen niye bir çocuğun aklına uydun diyor 😂
Rabbiim sağlık versin hayırlı hayat versin tüm çocuklarımıza 🤲🏻Rabbim kismet etmiş bizede güvenmiş vermiş bize düşen. ışık olmak 🤲🏻

Back
X