- 27 Mart 2019
- 30.655
- 114.134
- 598
Kim hamile ya ben geçmişi çok okumuyorumBuraya ne zaman ara versem döndüğümde hamile haberi alıyorum ne güzel![]()
Gün içinde yoğun olunca geçmiş baya geçmiş oluyor okumuyorum maalesef
Kim hamile ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim hamile ya ben geçmişi çok okumuyorumBuraya ne zaman ara versem döndüğümde hamile haberi alıyorum ne güzel![]()
Penyezimin mıhteşem kibarlığı yanında benönceden ben de böyle değildim sonradan ayarım bozuldu
Selincim çok geçmiş olsun Rabbim sağlığımızı sihhatimizi korusun canımEve yeni geldim kızımın ultrason randevusu vardı onu çektirdik korktuk ama çok şükür temiz çıktı
Aaaaaa çok tebrik ederim SerocumEvet canım teşekkür ederim![]()
Ya ilk 2sinde 9 ay bulandı. 3 cüde bulantı azdı o yüzden şuan sanırım tedirginliğimİlk üç ay öyle midem bulandı ki, ne yemek yapabildim ne kendime kahvaltı hazırlayabildim. Buzdolabını açınca bile deli gibi midem bulanırdı, her koku beni aşırı rahatsız ederdi.
4.ay itibariyle geçmişti, oh dünya var demiştim.
Kaşınma bence Serone güzel işte bulanmaması
Sağol canım Allâh razı, olsunAaaaaa çok tebrik ederim Serocum❤
❤
❤Rabbim sağlıkla güzellikle şansla kucağına almayı nasip etsin
Alıntılara baka baka geçmişe ulaştım ve güzel haberi buldum
aysen-
![]()
Amin aysen cim Allâh razı olsunSerooo hayırlı olsuuunn Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla![]()
Doğumda kustun mu sero ? Korkum o benimYa ilk 2sinde 9 ay bulandı. 3 cüde bulantı azdı o yüzden şuan sanırım tedirginliğim
Amin teşekkür ederimGeçmiş olsun Rabbim kötü hastalıklardan hepimizi korusun![]()
Normal olmadı normal olsa belki kusardım ama baygındım hatırlamıyorum sjsksöDoğumda kustun mu sero ? Korkum o benim![]()
Amin Teşekkür ederim parecimSelincim çok geçmiş olsun Rabbim sağlığımızı sihhatimizi korusun canım
Bende sezeryan olacağım. Ameliyat sırasında kusarsam nasıl kusacagım ondan korkuyorum. Kız normal dogururken kusmada ne var kusup devam edilirNormal olmadı normal olsa belki kusardım ama baygındım hatırlamıyorum sjsksö
Ama metoşta spinal olmuştum onda bulandığımı hatırlıyorum anestezi doktoruna demiştim bi iğne vurmuştu
Şu böbrek küvet mi ne varya ondan veriyorlar yan çeviriyon kafayı hahahah. Ama bence anında o bulantı hissini gideren bi iğne yapıyorlar ya. Zaten anestezi uzmanı sezaryen boyunca tepende bekliyoBende sezeryan olacağım. Ameliyat sırasında kusarsam nasıl kusacagım ondan korkuyorum. Kız normal dogururken kusmada ne var kusup devam ediliröteki yattığın yerde hareket etmeden kusmak çok korkunc geliyor
![]()
Başında anestezi uzmanı bekliyo senin öyle bi durumda kafanı yana ceviriyoBende sezeryan olacağım. Ameliyat sırasında kusarsam nasıl kusacagım ondan korkuyorum. Kız normal dogururken kusmada ne var kusup devam ediliröteki yattığın yerde hareket etmeden kusmak çok korkunc geliyor
![]()
Şu böbrek küvet mi ne varya ondan veriyorlar yan çeviriyon kafayı hahahah. Ama bence anında o bulantı hissini gideren bi iğne yapıyorlar ya. Zaten anestezi uzmanı sezaryen boyunca tepende bekliyo
Ya işte ben kusarken kendimi çok sıkıyorum kasıyorum yatarak nasıl kusarım ya boğulursamBaşında anestezi uzmanı bekliyo senin öyle bi durumda kafanı yana ceviriyo![]()
Bacım yanında sana bakan bir sürü insan oluyor .hiç olmadı başlamadan önce böyle bi korkun olduğunu söylersin gözleri senin üstünde olur iyice. İçin rahat etsin herşey çok güzel olacakYa işte ben kusarken kendimi çok sıkıyorum kasıyorum yatarak nasıl kusarım ya boğulursamtövbe yarabbim
Söylerim zaten paniğimden anlarlar. Amin inşallahBacım yanında sana bakan bir sürü insan oluyor .hiç olmadı başlamadan önce böyle bi korkun olduğunu söylersin gözleri senin üstünde olur iyice. İçin rahat etsin herşey çok güzel olacak![]()