• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaaaa o an insan nasıl korkar sesi duymayınca...

Benimki de tam tersi ilk doğduğunda mosmordu vücudu, yüzü kıpkırmızıydı şimdi pamuk gibi oldu iyi ki doğmuşuz be 😍 dün gece yina anamı ağlattı sabaha kadar uyumadı doğru düzgün ama olsun
Yaa canları sağolsun işte annelik zor imkanı olan baba olsun😂

HeySero HeySero canım çok iyi anlıyorum. Ben de belirti kontrol edip duruyordum. Bi hareket etsin de rahatlayayım diyordum, şimdi de uzun süre hareket etmeyince aklıma takılıyor. Böyle böyle bitecek aylar 🥹

Mesela sabahtan beri hareket etmediği için hiç istemediğim halde tatlı bişeyler yedim. Hareket etti de hanımefendi rahat ettim 🤗😅
Ayy Mete gündüz hic hareket etmezdi hic ne zaman ki aksam uyumaya gittim o zaman başlardı tekmelemeye. Diyolar ya karnında ne zaman hareketliyse dogdugunda da o saatlerde uyanık olur diye cok dogruymus. Bebekkende uyanmazdı ben yataga giderdim tam uyuyacakken kalkardı aglardı😂

Aynen canım genel anestezi olsa zaten kendimize gelmemizde uzun sürer ben ameliyathaneden çıkarken gözlerim acıktı daha odaya bile gitmemistim. Cıktık kapıda herkes ilk kez gördüler bebegi beni
Ben kızımda genel olmuştum ne büyük salaklık diyorum. Ben nerdeyse yarım saat sonra gitmişim odaya giderken o asansöre binerken hop hop yerlerde ağrımı hatırlıyorum. Ağrıyla uyanmam inlemem falan ay çok kötüydü. Kimse de spinal ol demedi yav

Ayy Mete gündüz hic hareket etmezdi hic ne zaman ki aksam uyumaya gittim o zaman başlardı tekmelemeye. Diyolar ya karnında ne zaman hareketliyse dogdugunda da o saatlerde uyanık olur diye cok dogruymus. Bebekkende uyanmazdı ben yataga giderdim tam uyuyacakken kalkardı aglardı😂
Bence bu çok doğru. Benim kızımda hep sabah 8 gibi kımıldamaya başlardı. Ve gerçekten uykusu da hep düzenli oldu

Ayy bunu demeseydin iyiydi ya 🙈😅

Bazanın altını boşaltıp düzenleyip yerleştirdim
Kıyafetlerimi komple boşalttım
Yazlık kışlık ayırıp kaldırdım düzenledim
Bulaşık makinesini boşalttım
Çıkanları yerleştirdim
Diğer odalardan da topladım biraz biraz

Ben kızımda genel olmuştum ne büyük salaklık diyorum. Ben nerdeyse yarım saat sonra gitmişim odaya giderken o asansöre binerken hop hop yerlerde ağrımı hatırlıyorum. Ağrıyla uyanmam inlemem falan ay çok kötüydü. Kimse de spinal ol demedi yav
Kız ben dedim ya sana niye genel oluyosun diye genelde kendine gelmesi zor oluyomus dedim görümcemi örnek vermiştim bide o zaman ohooo hic dinlememissin beni bunca yıllık arkadaşlık boşaymış 😂
Ayy bunu demeseydin iyiydi ya 🙈😅
Nasıl olsa uyanacak limonsuz bilsen nolur😂

Kız ben dedim ya sana niye genel oluyosun diye genelde kendine gelmesi zor oluyomus dedim görümcemi örnek vermiştim bide o zaman ohooo hic dinlememissin beni bunca yıllık arkadaşlık boşaymış 😂
Hiç hatırlamıyorum bile. O zaman çok samimiyetimiz yoktu. Bide ben olduktan sonra söyledin belkide çünkü muayeneye diye gittim sezaryen oldum ben

Back
X