- 23 Mart 2022
- 18.196
- 73.310
- 548
- 42
Çok geçmiş olsun temiz çıkmış sevindimKızlar biyopsi sonucum çok şükür fibroadenom olarak geldi, yani memedeki iyi huylu tümör![]()
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun baloncukEvet teyzem
Sağol Allah razı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun temiz çıkmış sevindimKızlar biyopsi sonucum çok şükür fibroadenom olarak geldi, yani memedeki iyi huylu tümör![]()
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun baloncukEvet teyzem
Sağol Allah razı olsun![]()
Bizde öyle bir durum yok hatta bir tık bana daha düşkün bende eşim gelince biraz oyalasin yemeği vs hazırlayayım istiyorum yorgun olunca biraz sinirler geriliyor sonra düzeliyor falan :)Benimki kız2.5 yaşında, babasına aşırı düşkün hiç nefes aldırmıyor. Eşim 6 gibi eve geliyor gece 12'ye kadar tepesinde, tuvalete bile gitse gidip kapının önünde bekliyor biraz gecikse hadi babacımmm gel diyor
baba evdeyse illa o uyutacak, yemeğini o yedirecek asla beni kabul etmiyor. Gece uykuları da pek iyi sayılmaz. Haliyle eşim de uykusuz ve yorgun oluyor.
Bazen sitem ediyor sen bak çok yoruldum diye, de napayım çocuk beni kabul etmiyor sen olunca bu yüzden krizler çıkıyor ara ara