• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Var İlknur ben de çok yaparım o şekilde:hamarat::kk77:
Yapmadım akşam bişey, browni yapıcam bugun, şöyle bol çikolatalı vişneli cevizli 😋
Off cok severim arkadaşım gelcek aksama oda sever yapsam mı acaba öglenede misafir var🫠
Ohhh kiyiiffff biz daha yataktan kalkamadık
Ardaya beslenme kahvaltı hazırlamayınca sabah bos vaktim kalıyo🙈

Bende düşündüğüm gibi yapamadım gönül sağlık olsun bazen engel olan durumlar oluyor.
Şimdi niyetlendim toplamaya inşallah bugün evden çıkmim diyodum ama kargoya çıkmam lazım ve emg sonucunu dr a göstermem
Evet abla aynen öyle 🫠
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah Rabbim kolaylık versin 🌸

Hayırlı akşamlar
Bugünün ödevini yapamadım
Annem ve kayınvalidem geldi
Dün oğlum okulda başka bir çocukla çarpışmış gözünün altı çok şişti morardı aile hekimi acile yönlendirdi göze çok yakın diye bt çekildi çok şükür ki bişey olmamış ilaçta vermedi sadece buz koyuyoruz
İnşallah kısa zaman da düzelir
çok geçmiş olsun selin , Allah beterinden korusun

Şaka bir yana hayal korktuğun gibi olmuyor. Elbet zorlukları oluyor ama Allah bize öyle bir güç vermiş ki normalde yapamam dediğim her şeyi yapıyorum yapabiliyorum
Ya varya bende hamile olmadan önce hep nasıl sabah kahve içmeden duracaksam diye dertleniyordum sabah içmek daha mı zararlı vs diye araştırıyordum. La kahveden tiksindim 😃😃😃 Allâh ayarlıyor yav

Back
X