- 10 Kasım 2024
- 4.097
- 23.136
- 228
- 30
Denersin ya. Beni kahve zerre etkilemez uyku konusunda. Ki bence bebelerde öyledirO zaman az içilir günde 1 kez napalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denersin ya. Beni kahve zerre etkilemez uyku konusunda. Ki bence bebelerde öyledirO zaman az içilir günde 1 kez napalım![]()
Gel birlikte yayılıp reels kaydıralımBirinin elimden tutup kalk birlikte yapalım demesine o kadar ihtiyaç duydum ki bugün.
Bİ de kahve yapıp içim bakim belki geçer
Geliyorum az kaldııııGönülü bekliyorum gözlerim kapalı
Gönülsüz oturan bonus olmalı heralde
Ablam kendine geliyorVazgeçtim evden de çıkmıyorum bi tatlı falan yaparım belki.
Barbunya pilav koyucam şimdi ocağa.
he evde şal dolamışımGönülsüz oturan bonus olmalı heralde![]()
Yok ya kahve içiyorum yemek koyucam pazartesi gösteririm dr aBonus ne ettin çıktınmı
çamaşur suyu değmiş kiyafettele olmadan temiziliğe temizlik denirmiGÖnül temizlik kıyafeti giydir allasen moda giremiyorum
Eve geldimmmGÖnül temizlik kıyafeti giydir allasen moda giremiyorum
Biraz da sen devrilirsin bi yerlereEve geldimmm

ben yeni çıktım mutfaktanYok ya kahve içiyorum yemek koyucam pazartesi gösteririm dr a
Resmen ev bunun için var girer girmez mayışmak istedim ama çektim tişörtü üzerime 2 kare de bitter yedimmm haydiiiBiraz da sen devrilirsin bi yerlere![]()