• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne yaptım bugün öyle üstten işler işte

🍁Mutfak topladım
🍁Sütlaç yaptım
🍁Portakallı cevizli kek yaptım
🍁Sarma yaptım cacık yaptım
🍁Mutfağı süpürdüm koridoru süpürdüm
🍁Buzdolabının 2 rafını sildim daha silincek yerleri var
🍁Mutfakta o kadar çok durdum ki arada hep yattım baş dönmeleri tekrarlamaya başladı uzanıyorum mecbur öyle olunca

İsyan edip söylenmek istemiyorum Allahım yanlış konuşturmasın beni
Geçmiş olsun bonus
geçmiş olsun canım
benimde munasebetsiz akbabalardan biri detektif gibi gelmiş nerde oturuyormuşum kabının şifresi öğrenmiş buluduğum kata çıkmış evde yokmuşum komşuma kadar sormuş soruşturmuş gitmiş canımı öyle sıkdıki 🤕
Allah allah ne tuhaf insanlar var ne saçma
Hastaneden geldik şimdi.
Umut hastalandı midesini üşütmüş.
Film çekildi serum takıldı.
ilaç yazdılar.
Umarım toparlar kısa sürede
Geçmiş olsun sedacım

Günaydın kızlar
Meteyi bıraktım
Yatakları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Arda pizza istiyodu kaç gündür komşumda yogurulmus hamur varmıs sagolsun verdi pizza yaptım
Evi süpürüp 12 bucukta metenin okuluna gitcem öğretmenler günü icin hediye vermeye

Kızlar öğrendik. Yavrumuz kızmış.
İnstagram a sadece pastanın resmini attım ama içime huzursuzluk düştü ya.
Sanki bunda nazar değecek bişey yokki demi. Okudum ettim ama işte sütten ağzı yanan yoğurdu üfler yer hesabı yine gereksiz bişey yaptım sanki
Hayırlı olsun sero rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bol bol dua et sen bişey olmaz Allahın izniyle

Bende hastayım sağlık ocağına gittim.
Öksürük var bende .
İlaç yazdırdım.
sonra eczaneye gittik şuan evdeyiz.
işte bir şekilde hastalık oluyor aslında dikkat ediyorum genede oluyor can sağlığı birde hava dengesiz bir güneş bir esiyor burda

Back
X