• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar öğrendik. Yavrumuz kızmış.
İnstagram a sadece pastanın resmini attım ama içime huzursuzluk düştü ya.
Sanki bunda nazar değecek bişey yokki demi. Okudum ettim ama işte sütten ağzı yanan yoğurdu üfler yer hesabı yine gereksiz bişey yaptım sanki
Yaaa masallah 😍 Allah hayırla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Biseycik olmaz Allahin izniyle merak etme 🤲🫶

Gittim o zaman kristal demedi vestibüler nörit dedi. Denge siniri iltihabı.

Anlamadığım şey eğer tekrar ediyorsa hasta falan olmadım neye dayanıyor birden pat diye ortaya çıkıyor.
Geçmezse giderim belki bi ilaç veriyo ilaç beni iyice yatırdı o zaman 10 günden sonra devam edemedim hacamat yaptırdım o iyi geldi.
Çok geçmiş olsun abla Allah acil kalıcı şifalar versin

Günaydın ❤️

1000102025.webp

Kızlar öğrendik. Yavrumuz kızmış.
İnstagram a sadece pastanın resmini attım ama içime huzursuzluk düştü ya.
Sanki bunda nazar değecek bişey yokki demi. Okudum ettim ama işte sütten ağzı yanan yoğurdu üfler yer hesabı yine gereksiz bişey yaptım sanki
Allah'ım hayırlı eylesin kız çocuğu bambaşka aman n'olacak ne nazarı derdim hep Bebek doğdu resmini kardeşlerim hariç bir yere atamıyorum dün halamla görüntülü konuştuk Bebek huzursuzluk çekti hele bir arkadaşım var bir ker maşallah demiyor dikkat etmek gerek ne kadar koruyabilirsek o kadar iyi

Bi de abuk subuk kabuslar gördüm rahmetli babamı da gördüm hala etkisindeyim Rabbim hayra çıkarsın
Okuyabildigim kadar sizi okuyayım şimdi
Nerdeyse bu aralar her gün rahmetli amcami ve amcam ölünce bizimle konuşmayan yengemi görüyorum anlayamadığım rüyada huzurluyum sanki o alemden yaşadığımiz hayata dönmek istemiyorum

Back
X