• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin eslinna sen nasıl oldun
Şu kaşıntı da geçse daha iyi olucam İnşallah🤭 alerji ilacı kullanıyordum. Biraz hafifletiyordu ama bu seferde çok fazla halsizlik yorgunluk yapıyordu. Dün bitti almayayım dedim ama yok yani olmuyor. Yarın alacam 🤭
Yara olduğu için de kaşıyamıyorum yarayı oda ayrı sıkıntı 😁

Daha önce sordum mu hatırlamıyorum ya 🙈
Normalde hamilenin canı tatlı ya da ekşi çeker, benim canım hamurişi çekiyor. Nerdeyse her akşam ekmek yiyorum mesela başka bişey kesmiyor. Ekmek, poğaça, özellikle börek 😋😋

Normal mi bilmiyorum ya 😅
Normal bence,bende mesela ekmek peynir yerdim😂 öyle bir kaç dilim de değil🙈 😂

-Hayal -Hayal HeySero HeySero nasıl gidiyor kızlar :anneadayı::anneadayı::KK48:

Doğumda yanınızda kim olacak belli mi 🫣
Limonsuz bacaklarım ağrıyor son günlerde aşırı yorgun ağırlaşmış hissediyorum 😵‍💫 sürekli yatsam uyusam hiçbir şey yapmasam öyle yorgunluk. Yapmıyorum zaten yaşanacak kadar yapıyorum 😁 Doğumda annem yanımda olur 🙂 sen nasılsın geçmiş olsun grip olmussun

Şu kaşıntı da geçse daha iyi olucam İnşallah🤭 alerji ilacı kullanıyordum. Biraz hafifletiyordu ama bu seferde çok fazla halsizlik yorgunluk yapıyordu. Dün bitti almayayım dedim ama yok yani olmuyor. Yarın alacam 🤭
Geçmiş olsun esli neyin var ? Kaçırdım sanırım 🥲

Hem de nasıl ya. Bi de tam geçmedi de. Boğazım çok acıyor. Sadece nane limon içebiliyoruz değil mi? Diğerleri riskli.

Gerçi bişey içme şansım varsa seçme hakkımı çaydan yana kullanırım🤣
Ihlamur vs de bir fincan olurmuş. Benim de burnum tıkalı ağzım açık uyuyorum çok kötü yav 😃

HeySero HeySero canım ben sende kız hissediyordum zaten gözünüz aydın Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşAllah 🤲🏻🥰 bu dene gerçekten de kız senesi galiba 😅isim düşündünüz mü?
Zeynep Meva diye düşündük ama tabi değişmezse :). Siz karar verdiniz mi

Allah allah baya da oldu normalmiymiş dr ne diyo

Back
X