• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah allah baya da oldu normalmiymiş dr ne diyo
Kullandığın ilaçlardan dedi. O verdi alerji ilacını, şuan kullandığım sadeca bir ilaç tek kaldı onuda 6 ay kullanırsın demişti
Benim bide enfeksiyondan falan sanırım yaramın iyileşmesi gecikti
Neredeyse az kaldı iki ay olacak ama hâlâ yara 🤷

Kullandığın ilaçlardan dedi. O verdi alerji ilacını, şuan kullandığım sadeca bir ilaç tek kaldı onuda 6 ay kullanırsın demişti
Benim bide enfeksiyondan falan sanırım yaramın iyileşmesi gecikti
Neredeyse az kaldı iki ay olacak ama hâlâ yara 🤷

Yaraya bişey sürüyo musun

Yok, oradayken her günüm neredeyse hastanede geçti. Hep pansuman yapıldı.
Gelmeden bir gün önce gitmiştim tekrar kapattı üç gün sonra aç dedi
Sürmem için bir şey vermedi
Hastaneden ilk çıktığımda bir hafta pansumana gitmiştim. Sonra terramycın vermişti onu sür demişti dikiş tutmayınca ve enfeksiyon olunca yeniden pansumana başladı ve hep kapattı, hiç sür demedi

Hastaneden ilk çıktığımda bir hafta pansumana gitmiştim. Sonra terramycın vermişti onu sür demişti dikiş tutmayınca ve enfeksiyon olunca yeniden pansumana başladı ve hep kapattı, hiç sür demedi

O yara hali geçmedi mi ama artık bişey sürülebilir sanırım. Tabi bazı yaralar zor geçiyor

1000115317.webp

Limonsuz bacaklarım ağrıyor son günlerde aşırı yorgun ağırlaşmış hissediyorum 😵‍💫 sürekli yatsam uyusam hiçbir şey yapmasam öyle yorgunluk. Yapmıyorum zaten yaşanacak kadar yapıyorum 😁 Doğumda annem yanımda olur 🙂 sen nasılsın geçmiş olsun grip olmussun
Deme ya 🙁Vitaminlerini kullanıyorsun demi?Benim de ağrılarım devam ediyor. Çok ayakta duramıyorum. Çözümü olmadığı için kendi kendime dikkat ediyorum işte.
Sağolasın canım. Kendi kendime iyileşmeyi bekliyorum işte 🤷🏼‍♀️
Ihlamur vs de bir fincan olurmuş. Benim de burnum tıkalı ağzım açık uyuyorum çok kötü yav 😃
Sana da geçmiş olsun canım ❤️

Deme ya 🙁Vitaminlerini kullanıyorsun demi?Benim de ağrılarım devam ediyor. Çok ayakta duramıyorum. Çözümü olmadığı için kendi kendime dikkat ediyorum işte.
Sağolasın canım. Kendi kendime iyileşmeyi bekliyorum işte 🤷🏼‍♀️
Alıyorum bide ekstra magnezyum kalsiyum takviyesine başladım. Bakalım inşallah iyi gelir geçer agrılar. Oluyormuş normalmiş gebelikte diyorlar

Çamaşırları topladım
Katladım
Bizim çarşaf ve yastık kılıflarını değiştirdim
Marketten alınanları yerleştirdim
Koltuk örtülerini serdim
Salonu topladım

Bu kadar 🤷🏼‍♀️

İyi geceler periler :KK54:
Bugun annemde kahvaltıdan geldim, arkadaşım kahve içmeye çağırdı, hadi oraya da gittim.
Geldim, yemek bulaşık derken akşam 8 gibi uyumuşum.
Sağolsun beyim de çocukları yatırmış etmiş. 10u geçiyodu uyandım.
Bişeyler atıştırdım. Biraz reels kaydırdım.
Şimdi yine uyucam.
Ev derli toplu.
Yarın evdeyim inşallah planım yok🤭

Herkese iyi geceler

Back
X