- 12 Haziran 2019
- 20.166
- 124.581
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurutma makinasındaki kurutma topunu mu yeni duydun kızİlk defa duydum bi araştırayım.
Roborock S8 istasyonlu olandan.Kolay gelsin. Robotun markası ne? Memnun musunuz?
EvetKurutma makinasındaki kurutma topunu mu yeni duydun kız
Şuan durumu normal tansiyon takibi yapıyoruz sürekli, tuzu kesti zaten dün doktora gitti salı günü tekrar gel demişKızın nasıl abla?
Tövbe estağfurullah ondan al
Sabah temizledimDışarıda yada içerideki ayakkabılığın temizliği olsun bugün.
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Gilmors
3 makina çmaşırım var yatağın üzerinde. Katlar mısınYatağı topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yaptım çıkanları yerleştirdim
2 makine çamaşır attım yıkandı
Onları kurutmaya attım
Salonu ve koridoru süpürdüm
Yemekten sonra makineyi yerleştirdim
Mutfağı topladım
Ay bende bugun eşime dedim ki Mete kahvaltı yaptı gidebilir miyim anne diye sordu o her şeyi sorar öyle. Dünde yemek yediriyorum yemicem dedi yiceksin daha bitmedi dedim devam etti dalga geçtim çocuklarda bi birey diyolar ama Mete bi birey degil kusura bakmasınlar diye bazı şeylerde çok tutturur cok zorlar ama her şey için izin alır evdeAvmye gittik, her anımız kriz... Başıma ağrılar girdi
Neden yürüyen merdivene değil de asansöre bindik diye kıyamet kopardı, ağladı.
Hayir bu yoldan gitmeyelim, babacımmm başka yoldan gidelim. Yapmazsan ayrı bir kıyamet...
Bir mümkün ikna edip bir bot alamadık, çok büyükmüş. Spor ayakkabısını seviyormuş başka olmazmış ee artık küçülmek üzere ama anlamıyor onu giyinecekmiş...
Ev terliği alalım dedik çünkü asla çorap giyinmiyor ne evde ne dışarıda, yok olmazmış. Çorap ve terlik sevmiyormuş.
Ya sen daha 2.5 yaşındasın ne bu Ergen tavırlarçok yoruldum gerçekten