- 12 Haziran 2019
- 20.166
- 124.572
- 598
- 37
2 sepet te benim koltuğun üstünde var etti 53 makina çmaşırım var yatağın üzerinde. Katlar mısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 sepet te benim koltuğun üstünde var etti 53 makina çmaşırım var yatağın üzerinde. Katlar mısın
Garip kim kız ?
Allah ım sen koru kötülerden hepimiziGünaydın kızlar bir arkadaşımın oğlu vefat etmişti 18yaşında arkadaşları ısrarla madde içirmiş madde tarım ilacıymış şehir dışındalar dün baş sağlığına gittik aynı gün geldik mental olarak yorgunum Allah çocuklarımızı iyilerle karşılştırsın
O kadar üzüldüm kiGünaydın kızlar bir arkadaşımın oğlu vefat etmişti 18yaşında arkadaşları ısrarla madde içirmiş madde tarım ilacıymış şehir dışındalar dün baş sağlığına gittik aynı gün geldik mental olarak yorgunum Allah çocuklarımızı iyilerle karşılştırsın
Kız anlamadım biraz önce hesabın pasif görünüyorduİyi günler kızlar![]()
Ay hiç sorma yarım günlük ban serüveni sonrası girebildimKız anlamadım biraz önce hesabın pasif görünüyordu![]()
Ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Yaşlanmış mısınız hele
Ben full çektim![]()
Yaşlanmış mısınız hele
Ben full çektim![]()
Anlıyorum, full çektim üstüne bunları da biliyore diyosunUçan yudum yağı ve 1 milyon baloncuk eksik.
2000 lerde de tut şunun ucunu döşeyelim abi
Yok be gençiz biz sen bakma onlara![]()
Valla şimdiki dandik şarkılardan iyidir, dolansın dilineAl işte arka planda çalıyo artık kolonları kirişleri dolanalım abi hiç bişey olmaz fırat bu abiiii
Valla şimdiki dandik şarkılardan iyidir, dolansın diline![]()