• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Büyük wc yi de yıkadım, aynası, dolabı, lavabosu o da tamam.
Vestiyer aynalar, koridor dolaplar sildim
Petek üstlerinde raflar var, aksesuarlar vs hepsini toz aldım.
Paspaslar yıkandı.
Havlular değişti.
Sabah bir posta çamaşır astım, onu yazmadımsa yazıyım 😛
Şimdi yine mutfağa giriyorum.

Valla üstümde bi ağrırlık ekstra bi rahatlık var. Önceden olsa rahatsız olduğum şeyleri artık görmüyor gözüm batsın evi şey götürsün öyle bi rahatlık…🫠 eşimde sağolsun yardımcı olduğunu sanıyor ama dahada mahvediyor. Makineye bulaşık koyuyor halıya çay damlatmış makinenin kapağı yağ içinde. Desem beğenmiyorsun diye yapmaktan vazgeçiyor☺️ dün evdeydik eve süpürsen olur mu dedim süpürge çok çekiyor çünkü güç istiyor robot aldık ya boşa mı aldık çalıştır o süpürsün diyor☺️ yapılacak dünya kadar iş var evde içim sıkılıyor.. kendimi tuhaf hissediyorum hala kokulardan midem bulanıyor canım sıkkın hava kapalı.. gelecek kaygısı doğum korkusu ağlama isteği bilmiyorum iyi değilim
Canım bikaç gün ailenin yanına gitsene havan değişir. Evde otururup düşündükçe daha kötü oluyor insan. Buaralar sana iyi gelecek bişeyler bulsan iyi olur. Örgü olabilir ya da boyama olabilir. Bebişinin eşyalarını nereye koyacaksın mesela orayı ayarlayabilirsin🥰 ben de gömme dolabı boşaltıp ayarlayayım diyorum hep erteliyorum. Yarın yapayım inşAllah 🤭
Bi de aklında çok şey oldukça insan daralıyor. Aklındaki düşünceleri uygulamaya geçirmeye çalış.

Yemek yendi, bulaşık toplandı makine çalıştı, her yer mislendi.

Kocişkolatam maçı izlemeye arkadaşına gidecekmiş.
Yalnızım bu akşam :süslü:
Maçı ben de izlicem gerçi 💛💙
Mutfakta da oyalanırım.
Yarın öğlen çaya misafirim var,şöyle doyurucu değişik, hoş güzel bir salata tarifi arıcam biraz.
Misafirim yabancı değil, haftalık görüştüğümüz 2 arkadaş.
Çeşit yapmıyoruz.
Ama güzel bir salata olabilir, yoğurtlu olur, bakliyatlı olur, fikir veren olursa açığım.

İşte öyle bi tarif arıcam.
Sonra toz alırım.
Bi ara kahve içicem oturup. (Çocuklar uyuyunca, koca daha gelmeden) :sus: kimse görmeden kimse görmeden 😄😄😄
Çenem düşmüştür.
Ay öyle işte yaa daha da yazasım var.
Kafam güzel gibi hayrolsun.

Back
X