- 28 Ekim 2022
- 12.570
- 36.131
- 548
- 29
İnşallah daha iyi olursunYormaya çalışıyorum, olduğu kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah daha iyi olursunYormaya çalışıyorum, olduğu kadar![]()
Sedacım durumları düzeltebildiğinize sevindim. En son çok borç çıktı diye üzülüyordun.Merhaba hamur yoğurma makinesi olan arkadaşlar var mı burada ?
Eşim bana doğum günü hediyesi
Olarak aldıda..
Erken aldı kampanya varmış ondan.
Bu makine kek te çırpıyormu ?
Siz hiç denediniz mi?
heyecanlıyımda ondan sormak istedim.
![]()
Teşekkürler .Sedacım durumları düzeltebildiğinize sevindim. En son çok borç çıktı diye üzülüyordun.
Güle güle kullan sedacım kek yapılıyo çiğköfte yapan var. Bende yok ama çevremdekiler yapıyo hepsiniEvet.
teşekkür ederim sağol.
İlk kullandığımda belli olur .
Denediğimde.
![]()
Sağlıkla kucağınıza alın insallah abla doğmuşlardır heralde. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsunBiz hastaneye yatış yaptık, akşam 5 gibi alıcaklar
Off bana arada bi hamile kalma perileri geliyo ahahahBenim minnak için ablasının bebeklik kıyafetlerini çıkarıp kullanabileceklerimi ayırdımsağlıkla bi kucağımıza alsak
![]()
Sağol.Güle güle kullan sedacım kek yapılıyo çiğköfte yapan var. Bende yok ama çevremdekiler yapıyo hepsini
Sağlıkla kucağınıza alın insallah abla doğmuşlardır heralde. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun
Off bana arada bi hamile kalma perileri geliyo ahahah
Ayyy başladın mı limonsuz hazırlaıklaraBenim minnak için ablasının bebeklik kıyafetlerini çıkarıp kullanabileceklerimi ayırdımsağlıkla bi kucağımıza alsak
![]()
Emin misin ilknur ?Off bana arada bi hamile kalma perileri geliyo ahahah
Benim hamileliklerim kolaydı hayalcim belkide ondandır. Bi metede mide yanması cok cektim dogurana kadar ama onun dısında hic biseyim yoktu. Bide bebek kokusu özledim sanırımEmin misin ilknur ?bu hamilelik şeysini bi ben mi sevemedim ya
zaman gecsede bitse kucağıma alsam diye dört gözle bekliyorum
![]()
Kolay geçirdiysen doğur o zaman ilknur kız olursa bal gibi olurBenim hamileliklerim kolaydı hayalcim belkide ondandır. Bi metede mide yanması cok cektim dogurana kadar ama onun dısında hic biseyim yoktu. Bide bebek kokusu özledim sanırımmeteye hamile kaldıgımda Arda tam mete kadardı