• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba hamur yoğurma makinesi olan arkadaşlar var mı burada ?
Eşim bana doğum günü hediyesi
Olarak aldıda..
Erken aldı kampanya varmış ondan. 😀😃
Bu makine kek te çırpıyormu ?
Siz hiç denediniz mi?
heyecanlıyımda ondan sormak istedim.
🤭
Sedacım durumları düzeltebildiğinize sevindim. En son çok borç çıktı diye üzülüyordun.

Hayırlı akşamlar
Bulaşık makinesinin içini dışını temizledim çekip altını sildim
Derin dondurucuyu dışını sildim
Çekip altını sildim
Mutfağın camını sildim perdesini yıkayıp astım
Mutfağın duvarlarını sildim
Kapısını sildim
Kombiyi sildim
Mutfak toplu ✅
Şimdi maskemi yapıcam
Sonra çayımı içicem

Sedacım durumları düzeltebildiğinize sevindim. En son çok borç çıktı diye üzülüyordun.
Teşekkürler . 🙏🏻
Evet durum şöyle düzeldi.
Lokantadan son kalan parasını aldı.
Bir kaç gün sonrada
Yeni işyeri bu opet maaşını verdi.
vergi borcunu yapılandırmış.
Öyle duydum.
Onuda muhasebeciyle hallediyor..

Evet.
teşekkür ederim sağol.
İlk kullandığımda belli olur .
Denediğimde.
😊
Güle güle kullan sedacım kek yapılıyo çiğköfte yapan var. Bende yok ama çevremdekiler yapıyo hepsini
Biz hastaneye yatış yaptık, akşam 5 gibi alıcaklar
Sağlıkla kucağınıza alın insallah abla doğmuşlardır heralde. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun 😍
Benim minnak için ablasının bebeklik kıyafetlerini çıkarıp kullanabileceklerimi ayırdım 🥹🤗 sağlıkla bi kucağımıza alsak 🤲🏻🥹
Off bana arada bi hamile kalma perileri geliyo ahahah

Güle güle kullan sedacım kek yapılıyo çiğköfte yapan var. Bende yok ama çevremdekiler yapıyo hepsini

Sağlıkla kucağınıza alın insallah abla doğmuşlardır heralde. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun 😍

Off bana arada bi hamile kalma perileri geliyo ahahah
Sağol. 🙂🙃
Babam da anneme almıştı.
Alalı 2 yıl oluyor.
Annemde yağlı köfteyi denemiş.
annemin omzunda yırtık var.
Zaten eskisi kadar fazla uğraşamıyordu.
Makine ona pratik olmuş.

Emin misin ilknur ? 🫠 bu hamilelik şeysini bi ben mi sevemedim ya 🫢 zaman gecsede bitse kucağıma alsam diye dört gözle bekliyorum 🥲
Benim hamileliklerim kolaydı hayalcim belkide ondandır. Bi metede mide yanması cok cektim dogurana kadar ama onun dısında hic biseyim yoktu. Bide bebek kokusu özledim sanırım 🙈 meteye hamile kaldıgımda Arda tam mete kadardı

Benim hamileliklerim kolaydı hayalcim belkide ondandır. Bi metede mide yanması cok cektim dogurana kadar ama onun dısında hic biseyim yoktu. Bide bebek kokusu özledim sanırım 🙈 meteye hamile kaldıgımda Arda tam mete kadardı
Kolay geçirdiysen doğur o zaman ilknur kız olursa bal gibi olur 😍

Back
X