Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle de üst kat aşırı dağılmıştıAa gecmis olsun nane aslında verdigim ödev tam sana uygunmuş
Bugun dinlenseysin
Geçmiş olsun nane dikkat et dinlen daha kötü olmasınVwrdiğin Ödevi yapamıycam
dip köşe ev temizliği yapıyorum
Dün ayağımı burktum herkes dinlen diyorken ben![]()
Çok şükür canım. Aynıyım valla. Ağrım olmasın diye ekstra dikkat ediyorum işte. Sen nasılsın ? Moralin nasıl oldu?Ayyy başladın mı limonsuz hazırlaıklaranasılsın iyi misin ?
Sen başladın mı pekiAyyy başladın mı limonsuz hazırlaıklaranasılsın iyi misin ?
Teşekkür ederim canım
Doktor dinlen dedi ama sen iş yap olarak mı duydunTeşekkür ederim canım
iyiyim şükür zaten bir şey görünmüyor(çatlak, kırık vb) ödem var dedi doktor ağrı için krem yazdı soğuk uygulama dinlen dedi

İşte bünye ne söylenirse tersini yapmaya alışıkDoktor dinlen dedi ama sen iş yap olarak mı duydun![]()
Amin canım sağolasınpapatyamm gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Benimde sağ bacağım ağrıyor çok yürürsem iş yaparsam o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Az kaldı son 2 ayÇok şükür canım. Aynıyım valla. Ağrım olmasın diye ekstra dikkat ediyorum işte. Sen nasılsın ? Moralin nasıl oldu?
Aslında tam başlamadım ya. Arkadaş kıyafet verdi biraz, onlara bakmışken benim kızın kıyafetlerine de bakayım dedimaslında ayırdığım çok şey vardı da hep evden çıkardık. Yoksa baya idare edecek şeylerim vardı. Neyse kısmet, alırız artık. Zaten ilk aylar hem çabuk büyüyorlar hem de çok kirlenecek. O yüzden daha uygun şeyler alıcam.