• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aa gecmis olsun nane aslında verdigim ödev tam sana uygunmuş
Bugun dinlenseysin
Öyle de üst kat aşırı dağılmıştı
Haftasonu bile okul kurs derken çoçuklar da yataktan çıkıp gifiyorlar okula büyük süpürge de üst katta işimi bitirdim öğlen arasına gelince çoçuklar topladı süpürgeyi
Alt kat sadece toplarım robot süpürür

Ayyy başladın mı limonsuz hazırlaıklara 😍 nasılsın iyi misin ?
Çok şükür canım. Aynıyım valla. Ağrım olmasın diye ekstra dikkat ediyorum işte. Sen nasılsın ? Moralin nasıl oldu?

Aslında tam başlamadım ya. Arkadaş kıyafet verdi biraz, onlara bakmışken benim kızın kıyafetlerine de bakayım dedim 🤭 aslında ayırdığım çok şey vardı da hep evden çıkardık. Yoksa baya idare edecek şeylerim vardı. Neyse kısmet, alırız artık. Zaten ilk aylar hem çabuk büyüyorlar hem de çok kirlenecek. O yüzden daha uygun şeyler alıcam.

Çok şükür canım. Aynıyım valla. Ağrım olmasın diye ekstra dikkat ediyorum işte. Sen nasılsın ? Moralin nasıl oldu?

Aslında tam başlamadım ya. Arkadaş kıyafet verdi biraz, onlara bakmışken benim kızın kıyafetlerine de bakayım dedim 🤭 aslında ayırdığım çok şey vardı da hep evden çıkardık. Yoksa baya idare edecek şeylerim vardı. Neyse kısmet, alırız artık. Zaten ilk aylar hem çabuk büyüyorlar hem de çok kirlenecek. O yüzden daha uygun şeyler alıcam.
Benimde sağ bacağım ağrıyor çok yürürsem iş yaparsam o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Az kaldı son 2 ay 🥹 bende ufak tefek eksiklerim var ama genel olarak her şeyi aldık. Yıkaması ütülemesi kaldı bakalım onlarıda önümüzde ki haftalarda yaparız ☺️ oda yapmıyoruz zaten taşınmak gibi planlarımız var bakalım hayırlısı olsun

Back
X