• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤️
Mutlu haftasonları 🍁

1000103470.webp

Çamaşır yıkanıyor dün evi temizledim bugün dinlenme zamanı
Hava sanki akşam oldu gibi karanlık ,sisli içimden de gelmezdi temizlik yapmak 😅

Bakayım bi canım ama Dysonlar çok uçmuş ya
Ben 12 bin liraya aldım yeni daha 2 ay olmuştur gecen ayda kvdeme aldık aynısını 12 bine. Aslında hepsiburada da felan indirim oluyo. Olursa söyleyim sana
Vallahi bugün hiç nevresim değiştiremem, haftasonu eşimle kızım hep yatağın içindeler bir ucu yerde, yarısı toplanmış 😂 ben pazartesi değişirim
Tamam kabul edildi😂

Her odayı kullanıyor musunuz arya
4+1 girilmeyen yer yok, eşim her yere girer çıkar.
Ebeveyn banyosunu + oradaki klozeti eşim kullanır.
Normal banyoyu ben ve kızım kullanıyoruz.
Alaturka tuvaleti de eşim kullanıyor.
Yani 2 banyo + 3 tuvalette 7/24 aktif 😂 en ben nasıl yetişeyim, diyorum ki bak tek banyo tek lavabo kullanalım yok diyor.
Çok yoruldum gerçekten, zaten 2.5 yaş bebeyle her şey çok zor. Çamaşır hiç bitmiyor. Biri kurumadan, kirliler 3-4 makine birikiyor.

Son düzenleme:
Bugün doktora gittim tahlil yaptırdım yine idrar yolu enfeksiyonu var 🥺 bunun sürekli olması iyi değil dedi doktor üroloji bölümüne gitmen gerekir idrar kesesinde bi anormallik olabilir bir sorun olabilir dedi, antibiyotik verdi geçmezse ürolojiye git dedi, moralim bozuldu 😔 Allah'ım hastane yollarından ne zaman kurtulacam 😢
Bol bol su iç baloncuk, kuru dutu kaynatıp suyunu iç, tanelerini de ye idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyor. Bir de bunun meşhur bir ilacı var, birkaç gün kullanınca hemen geçer.
Hamile kalmaya çalıştığım dönemde birkaç kez bana da olmuştu, kendini sıcak tut pamuklu ve rahat iç çamaşırları tercih et inşallah şifa olur.

Kızlar benim kızım bir dönem yabancı evlere girmiyordu; anane, teyzeler, bananne ve bizim evimiz dışındaki evlerin kapısına gider gitmez ağlıyor ve içeri girmiyor. Zorlasam kendini yere atıyor, son şiddet ağlıyor asla ikna olmuyor. Geçmişti şu ara yine başladı, dün akrabaya gittik kapısında ağladı asla içeri alamadık sonra ablam kucağına aldı resmen savaş içinde içeri soktu. Ayağına aldı, ağlayarak uyudu. Uyandığında normale dönmüştü böyle şeyler yaşayan var mı? 4 aydır asla çorap giymiyor ne içeride ne dışarıda, saçlarını bağlatmıyor. Zorla bağlarsam çıkarana kadar ağlıyor. Kendisi çıkarıyor tokasını, çorap giydirsem yine son şiddet ağlıyor çıkarıyor.
Psikolojik olarak bittim. 🥹

Kızlar benim kızım bir dönem yabancı evlere girmiyordu; anane, teyzeler, bananne ve bizim evimiz dışındaki evlerin kapısına gider gitmez ağlıyor ve içeri girmiyor. Zorlasam kendini yere atıyor, son şiddet ağlıyor asla ikna olmuyor. Geçmişti şu ara yine başladı, dün akrabaya gittik kapısında ağladı asla içeri alamadık sonra ablam kucağına aldı resmen savaş içinde içeri soktu. Ayağına aldı, ağlayarak uyudu. Uyandığında normale dönmüştü böyle şeyler yaşayan var mı? 4 aydır asla çorap giymiyor ne içeride ne dışarıda, saçlarını bağlatmıyor. Zorla bağlarsam çıkarana kadar ağlıyor. Kendisi çıkarıyor tokasını, çorap giydirsem yine son şiddet ağlıyor çıkarıyor.
Psikolojik olarak bittim. 🥹
Benim büyük kız da öyleydi ve halen çorap giymez hemen çıkartır

Efser Efser doğum günün kutlu olsun ❤️🎇✨ nice sağlıklı, mutlu yaşların olsuuun
çok teşekkür ederim 😘
Efser Efser iyiki doğmuşsun abba 😆😍
senin o abla diyen dillerini :KK53:
çok sağol canım 😘
Efser Efser doğum günün kutlu olsun 🥰 🥰 🫶
Teşekkür ederimm🥰
papatyamm papatyamm bebişler hoşgeldi sağlıkla büyüsünler inşallah 🌸
Efser Efser doğum günün kutlu olsun ❤️
Teşekkür ederim 🥰
Efser Efser doğum günün kutlu olsun efserikom nice nice nice mutlu sağlıklı senelere 🚘 iyi ki varsın seviliyorsun 🫠😍
canımmm sizlerle beraber olsun iyiki sizlerde varsınız 🥰

Efserimm çiçek arkadaşım ❤️
Allah güzel yüzünü hiç soldurmasın ❤️ Geri kalan ömründe sağlıkla huzurla evlatlarından güldürsün inşallah ❤️

Eki Görüntüle 3682687
canım çok teşekkür ederim bende bu sene enterasan bir doğum günü geçirdim sıradan bir gün beklemiştim ama sağolsunlar cevremde benim yanlız koymadı hediyelerden çok mutlu olmayı daha çok özlemişim.
Her Güzel anım sizlerle olsun her zaman dediğim gibi dokunulmasada görmesekte duymasakta biz bir birimize gönül satırlarıyla bağlıyız bugün aldığım herşeyden önce sizin güzel gönlünüzden geçmek daha değerli oldu ❤️💐

Back
X