- 11 Nisan 2007
- 88.676
- 522.482
- 1.223
Yemek bölümünde anlaşmazlık olmuş sanırım. Yorum yapmim en iyisiSeda nere gitti acaba etiketleyemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek bölümünde anlaşmazlık olmuş sanırım. Yorum yapmim en iyisiSeda nere gitti acaba etiketleyemedim
Çamaşır yıkanıyor dün evi temizledim bugün dinlenme zamanıGünaydın kızlar bugunün ödevi
Nevresimleri degistirmek
Çamaşırları yıkamak
Ütü varsa ütü yapmak
Bonus
@penyez83
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
@Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
A R Y A
@Gilmors
Ben 12 bin liraya aldım yeni daha 2 ay olmuştur gecen ayda kvdeme aldık aynısını 12 bine. Aslında hepsiburada da felan indirim oluyo. Olursa söyleyim sanaBakayım bi canım ama Dysonlar çok uçmuş ya
Tamam kabul edildiVallahi bugün hiç nevresim değiştiremem, haftasonu eşimle kızım hep yatağın içindeler bir ucu yerde, yarısı toplanmışben pazartesi değişirim
Philips speedpro max var bende memnunum 2022 den beri kullanıyorumKablosuz dikey süpürge kullanan var mı? Memnun olduğunuz markayı yazar mısınız?
4+1 girilmeyen yer yok, eşim her yere girer çıkar.Her odayı kullanıyor musunuz arya
12 bin mi? Philips, Bosch falan daha pahalıBen 12 bin liraya aldım yeni daha 2 ay olmuştur gecen ayda kvdeme aldık aynısını 12 bine. Aslında hepsiburada da felan indirim oluyo. Olursa söyleyim sana
Tamam kabul edildi![]()
Ya bunu çok araştırdım ama gövdede kırılma sorunu yaşamış herkes.Philips speedpro max var bende memnunum 2022 den beri kullanıyorum
Bol bol su iç baloncuk, kuru dutu kaynatıp suyunu iç, tanelerini de ye idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyor. Bir de bunun meşhur bir ilacı var, birkaç gün kullanınca hemen geçer.Bugün doktora gittim tahlil yaptırdım yine idrar yolu enfeksiyonu varbunun sürekli olması iyi değil dedi doktor üroloji bölümüne gitmen gerekir idrar kesesinde bi anormallik olabilir bir sorun olabilir dedi, antibiyotik verdi geçmezse ürolojiye git dedi, moralim bozuldu
Allah'ım hastane yollarından ne zaman kurtulacam
![]()
Benim büyük kız da öyleydi ve halen çorap giymez hemen çıkartırKızlar benim kızım bir dönem yabancı evlere girmiyordu; anane, teyzeler, bananne ve bizim evimiz dışındaki evlerin kapısına gider gitmez ağlıyor ve içeri girmiyor. Zorlasam kendini yere atıyor, son şiddet ağlıyor asla ikna olmuyor. Geçmişti şu ara yine başladı, dün akrabaya gittik kapısında ağladı asla içeri alamadık sonra ablam kucağına aldı resmen savaş içinde içeri soktu. Ayağına aldı, ağlayarak uyudu. Uyandığında normale dönmüştü böyle şeyler yaşayan var mı? 4 aydır asla çorap giymiyor ne içeride ne dışarıda, saçlarını bağlatmıyor. Zorla bağlarsam çıkarana kadar ağlıyor. Kendisi çıkarıyor tokasını, çorap giydirsem yine son şiddet ağlıyor çıkarıyor.
Psikolojik olarak bittim.![]()
sağolasın dolunay
çok teşekkür ederim
senin o abla diyen dillerini
Teşekkür ederimm
Teşekkür ederim
canımmm sizlerle beraber olsun iyiki sizlerde varsınızEfser doğum günün kutlu olsun efserikom nice nice nice mutlu sağlıklı senelere
iyi ki varsın seviliyorsun
![]()
canım çok teşekkür ederim bende bu sene enterasan bir doğum günü geçirdim sıradan bir gün beklemiştim ama sağolsunlar cevremde benim yanlız koymadı hediyelerden çok mutlu olmayı daha çok özlemişim.Efserimm çiçek arkadaşım
Allah güzel yüzünü hiç soldurmasınGeri kalan ömründe sağlıkla huzurla evlatlarından güldürsün inşallah
Eki Görüntüle 3682687