- 11 Nisan 2007
- 88.696
- 522.588
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe deTemizlik hastası olmak istiyorum![]()
![]()
Geçmiş olsun kardiyoloji ye gittiniz mi bende de vardı çarpıntı, sıkışma ve çabuk yorulma Dr um ilaç başladıÇarpıntı vardı canim bi de sag tarafımda uyuşma
Uyuşma geçti, Kahveyi kesince çarpıntı da azaldı ama tamamen geçmedi
Aminn inşallah Allah razı olsun
Selâm aleyküm hayırlı akşamlar tek başına olan yapamıyorum temizlik konusunda evet günlük yemek vs yapılıyor ama yetmiyor gibi hissediyorum bende aranıza katılabilir miyim yeniden tabi herkes isterse
Çünkü neyi nasıl yapacağımı şaşırdım ev temiz ve düzenli ama yetmiyor gibi hissediyorum sanki bir yerde bir şeyi eksik yapıyor gibiyim
Bana günlük liste vs verebilirmisiniz misal neyi nasıl ve hangi sırayla yapıyorsunuz
Evim 350 metrekare 3+1 ve saklama alanı yok denecek kadar az
Yani kapsül liste vs gibi
ev temiz ve düzenli ama yetmiyor gibi hissediyorum
Ev sahibine dedik ama yaptırmadı bir yüklük gibi birşey var ama boyum kısa alırken yerleştirirken zorlanıyorum yatağı yorganı oraya kaldırdim diğerleri dışarda kaldıNiye istemeyelim bizim sana dediğimiz şey başkaydı. İsteyen gelir yani sıkıntı yok.
gerçekten temizse kurcalama ötesini kendine meşguliyet bul derim.
350 m² doğru yazdıysan ve depolama alanı yoksa ilk iş dolap raf vs yaptırmak olabilir
Yalnızsın
Bende yorulur gibi oldum
ZaaalımmmYalnızsın![]()
Bi kalkmak lazımBende yorulur gibi oldum
HaklısınızBi kalkmak lazım
Bende hep uyumak istiyorum bugün bıraksalar günlerce uyuyacak gibiyimBeni bana bırakın ayy uyusam keşkee