Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah da ben aynen böyleyimBende hep uyumak istiyorum bugün bıraksalar günlerce uyuyacak gibiyim![]()
Tiroit yok abla demir eksikliğinde de kansızlığa bakti sadece ferritine bakamıyormuşUyuşmayı görünce b12 eksikliği olabilir bunuda baktır bakılmadıysaaysen-
Kan değerlerim düşünce oluyor böyle Dr un yazdığı takviye ve ilaçlar bitti yine baktiracagum inşallah en kısa zamandaSabah da ben aynen böyleyim
Neden bonus hıh neden
Ayrıntılı kan tahlili isteyince bakıyor bildiğim kadarıylaTiroit yok abla demir eksikliğinde de kansızlığa bakti sadece ferritine bakamıyormuş
B12 kesin yoktur hiç bende ona da baktirayim sağlık ocağı bakar mi ona acaba
Maşallah sana süpersin bende kalkayımMutfak 1 saat önce toplamıştım
Ahseni yıkadım onu yatırcam birazdan
Yıkanan çamaşırların hepsini katlayıp yerleştirdim. Şimdi ahsenin çamaşırları yıkanıyor. Sanki haftalardır yıkamamış gibi dünya çamaşır birikmiş. Ütü desen aylardır beni bekliyor![]()
Yesss
Geçmiş olsunKızlar ben de rahatsızım bi süredir
Hipertansiyon varmış
Kanda bisey cikmadi cihaz taktılar 24 saat üzerimde kaldi onun sonuçları da normal
İlaç verdi sabah aksam yarım yarım onu kullanıyorum
Doktor dahiliyeye bi görün kilon az gibi dedi belki onunla alakalıdır diye ama ne ara giderim bilmiyorum. hep bu kilodaydim zaten kendimi bildim bileli böyle bi sorunum yoktu emziriyorum yoruluyorum vs. Ondan herhalde
Stres Yorgunluktan da olabilir dedi
Kafeini zaten bıraktım ama arada yine çıkıyor
Bana da dua eder misiniz Allahim tüm hastalara acil şifalar versin
Ödev sırası bendeymiş giremedim hastaneydim kusura bakma yarından itibaren veririmÖdev sırası S selin18 deetiket sırasına göre gidiyoruz
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal