• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

20251212_123509.webp

Dün👇🏻
🌸evi toparladım,havalandırdım
🌸robot süpürdü
🌸yerleri sildim
🌸toz aldım
🌸2 posta çamaşır attım makineye
🌸kuruyanları katladım yerleştirdim
🌸bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
🌸tuvaletleri yıkadım
🌸akşam yemeği yaptım(mercimek çorbası,Dünden tiftik tavuk vardı,kısır)
yaşça senden büyüğüm sakin o düşüncelere kapılma kendine bebeğine evine odaklan bu konuda eşinden yardım iste eğer bu konuda ketüm davranıyorsa kendini korumaya al ne olursa olsun kesin davran arada kalma istemiyorum de çok zorda kalırsan eşinle konuş eşini bahne ederek konu neyse acaba o istermi yada istemezmi diye araya onu koy sen direk muhatap olma malesef bu çoğrafyanın erkeği annesiyle karısının arasında kalmayı yada etliye sütlüye karışmayıp kendi çekirdek ailesini korumayı bilnmiyor yönetemiyor yada işine gelmiyor :işsiz: oyuna sen dahil et bırak o ilgilensin konuyu bilmeyerek konuşuyorum
geçmişe gelince orası dipsiz bir kuyu şeytanın başka bir oyunu akıl sağlığından olursun.
düşünme gelince dua oku tel aç okusun
bebeğinle ilgilen havanın güzel zamanlarında dışarı çıkın kendinle ilgilen dalma o düşüncelere bunu yaşamış biri olarak geriye baktığımda çok saçma sapan insanlara üzlüp hayatımı çekilmez hale kendim getirdiğimi görüyorum
Canım efser ❤️ Allah razı olsun senden dediklerini yapacağım inşallah
Boş ver, hiç üzülme. Sadece üzüldüğünle kalıyorsun.Olan sana oluyor
Haklısın 😑
İlla ki bizim de modumuz düşüyor
Ama geçmişe takılma boşver geçen geçti anı yaşa kendin mutlu ol zaten o zaman etrafında çiçeklenir 🥰🌸
Haklısın canım 💘
Feraceli, eşinle birebir büyük sorunların yoksa, hiç düşünme ailenin yaptıklarını.
Geride bırak ve kendi yuvanda mutlu olmaya çalış.
Geçmişte yaşanmıyor🥹🥹
Geçmişi düşünmenin faydası olsa bana olurdu..........
İç huzurun, evdeki huzurunuz için olumsuz olaylara takılıp kalma.
Kendini meşgul et, bebeğin var zaten.
Zamanla düşünmemeyi, umursamamayı da öğreneceksin 🤩😊
Umarım öğrenirim İyi ki bebeğim var neşe oluyor eşimle büyük Bi sorunumuz olmadı şimdilik evlilikte. nişanlılık tanışma evrelerimizde ailesi yüzünden beni üzdüğü zamanlar çok oldu evlenince bambaşka oldu herşey bin şükür ama ben çok susuyorum alttan alıyorum ailesini yoksa hala kıyamet komalık şeyler oluyor bu düşüncelerin üstüne birde 2 haftadır yoğun çalışıyor zaman geçiremedik eşimle dün konuştum inşallah Toparlarız bu monotonluğu☺️

Dün👇🏻
🌸robot süpürdü
🌸yerleri sildim
🌸toz aldım
🌸tuvaletleri yıkadım

Haklısın 😑

Haklısın canım 💘

Umarım öğrenirim İyi ki bebeğim var neşe oluyor eşimle büyük Bi sorunumuz olmadı şimdilik evlilikte. nişanlılık tanışma evrelerimizde ailesi yüzünden beni üzdüğü zamanlar çok oldu evlenince bambaşka oldu herşey bin şükür ama ben çok susuyorum alttan alıyorum ailesini yoksa hala kıyamet komalık şeyler oluyor bu düşüncelerin üstüne birde 2 haftadır yoğun çalışıyor zaman geçiremedik eşimle dün konuştum inşallah Toparlarız bu monotonluğu☺️
uzun zamandır öğrendiğim bize öğretilmeyen en güzel taktik bunu bir arkadaşım yapıyor eşiyle anlaşmış kendimi kullantırmamak için ben bilmem eşim bilir diyip işin içinde sıyrılmak bırakın herkes kendi anasıyla babasıla ilgilensin kafa rahat missss

Dün👇🏻
🌸robot süpürdü
🌸yerleri sildim
🌸toz aldım
🌸tuvaletleri yıkadım

Haklısın 😑

Haklısın canım 💘

Bebegin ne kadarlık canm bebek bakımına eşin yardımcı oluyormu

Birkaç yerine yapışınca oda farketti pis bişey olduğunu ve kaldırdık🫠
Bulaştığı yerden asla çıkmıyor zor çıkıyor hatta sandalyede var bi kaç yerde eskiden bulaşmış görmedim çıkmadı önerileriniz varsa beklerim
Benimkinin hiç umurunda değil 🤣 sirke, karbonat halı ve koltukta öyle çıkarıyorum

Valla bir şey diyim mi, her ne kadar şeytan uğraşmasın, biz iyiniyetli olalım mantıklıymış vs desek de, benim de onun için fatiha okuyasım gelmeyen insanlar var 🫣 var yani... Beni kötü biri yapar mı bilmem, gelmez içimden.
Kötü mü oluyoruz ben de bilmiyorum ama ne dua ediyorum ne de beddua,sedece önüme yoluma bakıyorum

Sen mi elinde sarı bezle gezen gadin 🤣🤣
Aayy dün fırını tamire geldi adamlar meydandaki sarı bezle fırının arkası önü duvarı sildim çöpe attım yenisini çıkartayım diye baktım kalmamış 😂😂 bi panikledim . Sabah ilk iş gittim bi paket aldım

Back
X