• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aayy dün fırını tamire geldi adamlar meydandaki sarı bezle fırının arkası önü duvarı sildim çöpe attım yenisini çıkartayım diye baktım kalmamış 😂😂 bi panikledim . Sabah ilk iş gittim bi paket aldım
Sarı beze koşup gidenin düzensizliğine kimse inanmaz dutum ...hiç inandırıcı değilsin yani 🤣

Sarı beze koşup gidenin düzensizliğine kimse inanmaz dutum ...hiç inandırıcı değilsin yani 🤣
Kız düzen ayrı temizlik ayrı 😂 temiz mi temiz . Hergün dip köşe siler süpürürdüm artık o kadar yapmıyorum .
Biraz çocuklardan dolayı koyduğum koyduk yerde kalmıyor . Bi de kuran kursuna başladım .
O sebepten hergün yapamıyorum temel ev işlerini yetiştirmeye çalışırken biraz acele olsun hepsi yetişsin deyince de düzen kaydı :olamaz:
Burda ödevlerle en azından günde bi yer de olsa temizlenir 😂 düzenlenir diye şey ettim 😂

Kız düzen ayrı temizlik ayrı 😂 temiz mi temiz . Hergün dip köşe siler süpürürdüm artık o kadar yapmıyorum .
Biraz çocuklardan dolayı koyduğum koyduk yerde kalmıyor . Bi de kuran kursuna başladım .
O sebepten hergün yapamıyorum temel ev işlerini yetiştirmeye çalışırken biraz acele olsun hepsi yetişsin deyince de düzen kaydı :olamaz:
Burda ödevlerle en azından günde bi yer de olsa temizlenir 😂 düzenlenir diye şey ettim 😂

Ya dut senin aceleyle yaptığın iş bile düzenlidir eminim sanki seni bilmiyoruz 👍
Ev kirli diye attigin foto bile temizlkten parlıyordu unutma
Bırak kızlar azıcık dağıtsın o kadarda olsun 😡😡

Ya dut senin aceleyle yaptığın iş bile düzenlidir eminim sanki seni bilmiyoruz 👍
Ev kirli diye attigin foto bile temizlkten parlıyordu unutma
Bırak kızlar azıcık dağıtsın o kadarda olsun 😡😡
Peki canım ama birazcık destek göz çıkarmaz 😂

Back
X