Değerleriniz nasıl ilerliyorYokmu kimse
Benimde ilk zamanlar iyi artmıştı ama sonradan iyi gitmedi. dış gebelik teşhisi koydular. Sizinde son değeriniz çok az artmış. Normalde 17 si 400 küsür 19 u 800 küsür olmalıydı. Bence doktora gitmelisinizBeta 10.05.23 çarşamba günü 17
Beta 12.05.23 cuma günü 63
Beta 15.05.23 pazartesi günü 231
Beta 19.05.23 cuma günü yani dün 452
İlk değerler güzel arttı ama son değer
İnşaAllah bir mucize olurHadi ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende bir umut belki sağlıklı olur diye düşünmüştüm belki başına böyle düzensiz artış gelir de sağlıklı olur buraya yazar diye bekledim pazartesi günü gideceğim doktora
Gittiniz mi sonuç nedirİnşallah teşekkür ederim ❤
E neden bu kadar sık test yaptırıyorsun? Benim de bi garip gitmişti kızım 10 yaşında nerdeyseBeta 10.05.23 çarşamba günü 17
Beta 12.05.23 cuma günü 63
Beta 15.05.23 pazartesi günü 231
Beta 19.05.23 cuma günü yani dün 452
İlk değerler güzel arttı ama son değer
2 kere kimyasal geçirdim onun tedirginliği var yine erken öğrendim sağlıklı ilerleyecekmi diye bu kadar sık gittimE neden bu kadar sık test yaptırıyorsun? Benim de bi garip gitmişti kızım 10 yaşında nerdeyse
Düzenli yaptırmanız bu yüzden çok önemli. İnş sonucunuz iyi çıkar2 kere kimyasal geçirdim onun tedirginliği var yine erken öğrendim sağlıklı ilerleyecekmi diye bu kadar sık gittim
598 çıktı beta dış gebelik dedi küçücük kese var ama yalancı kese dedi perşembeye kadar kanama olmazsa perşembe tekrar gidicemNormalde zaten iki günde bir baktırmak gerekiyor kese gözükene kadar
Merhabalar herhangi bir belirtiniz var miydi acaba?598 çıktı beta dış gebelik dedi küçücük kese var ama yalancı kese dedi perşembeye kadar kanama olmazsa perşembe tekrar gidicem
Keseniz nerede peki? Tüplerde mi yoksa rahim de mi598 çıktı beta dış gebelik dedi küçücük kese var ama yalancı kese dedi perşembeye kadar kanama olmazsa perşembe tekrar gidicem
Merhaba adet zamanı sadece kasık ağrılarım oluyordu ara ara yokluyordu uzun sürmüyordu çok fazla gaz oldu göğsüm ağrıyordu yani bildiğiniz adet belirtileriyle aynı sadece uzun sürmüyorMerhabalar herhangi bir belirtiniz var miydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?