Düzensiz beta artışı sağlıklı gebelik geçirenler

Şuan ki beta 1391 bugün yapıldı kürtajmı daha iyi yoksa iğnemi kürtajdan ne zaman sonra tekrar hamilelik sağlanabilir aynı şekilde iğnede de
Keşke yükselmesini beklemeden iğneyi yapsalardı. Ama işte bilemiyoruz ne düşündüklerini. Ben özele gitmiştim önce kürtaj yükselmesi duramazsa iğne demişti. Sonra devlet hastenesine gittim onlarda direkt iğne dedi. Kürtajında sonuçta riskleri olabiliyor iğne ile sonlandıralım demişlerdi. Size ameliyat dediği kürtaj değildir diye düşünüyorum. Sizin tüplerinize bakacaklar sanırım

Bende şuan özel hastaneye gidiyorum henüz devlete gitmedim ama acaba gitsemiydim diye de düşündüm bugün doktora sordum nasıl yapıluyor diye göbek deliğinden dedi

Bende şuan özel hastaneye gidiyorum henüz devlete gitmedim ama acaba gitsemiydim diye de düşündüm bugün doktora sordum nasıl yapıluyor diye göbek deliğinden dedi
Eğer yakınınızda bir kadın doğum hastanesi varsa oraya gidebilirsiniz yarın. Bende özelden yanaydım ama devlettekiler böyle çok vaka görüyor dediler oraya gitmeye karar vermiştim. Yani cidden en başından belliydi sizi bekletmiş olmasını anlamlandıramıyorum. Tek iğneyle bitecekti. Ama zararın neresinden dönülse kardır. İnş tez zamanda sağlığınıza kavuşacaksınız

Devlet hastanesine sabah aç karnına gitmiştim. Hemen kan değerlerime bakıp yatış verdiler ve aynı gün tedavimi uyguladılar

Devlet hastanesine sabah aç karnına gitmiştim. Hemen kan değerlerime bakıp yatış verdiler ve aynı gün tedavimi uyguladılar
Bugün ameliyat oldum çok ağrılıydı Allah kimseye yaşatmasın mahvoldum şükür ki tüplerde sorun yok

Bugün ameliyat oldum çok ağrılıydı Allah kimseye yaşatmasın mahvoldum şükür ki tüplerde sorun yok
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda ağrılarınız biter inşaAllah. En azından bitti artık. Sağlığınıza kavuştunuz

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda ağrılarınız biter inşaAllah. En azından bitti artık. Sağlığınıza kavuştunuz
Buto doktor sana ne kadar süre korunman gerektiğini söylemişti vede şuan ki bende ki kanama adet kanamasımı bilmediğim için soruyorum

Buto doktor sana ne kadar süre korunman gerektiğini söylemişti vede şuan ki bende ki kanama adet kanamasımı bilmediğim için soruyorum
Bana 3 ay korun dedi iğneyle olduğu için. Seninde 3 ay olabilir diye düşünüyorum bunun mantığı rahmin toparlanmasını beklemekmiş. Cuma günü bir doktora gitmiştim o söylemişti. Yok adet kanaması değil. Büyük ihtimalle rahim kalınlığını azaltıyor. Beta değerin düştüğü için. Benim beta sıfırlandıktan 10 gün sonra ilk adetim oldu. Tekrar eski düzenine döndü

Keseniz nerede peki? Tüplerde mi yoksa rahim de mi
Buto yardımına ihtiyacım var bugün patoloji sonucum çıktı ve doktorumun attığı mesaj "Merhaba çıkmış sonuç temiz dış gebelik değil daha önceden kalan gebelik emareleri varmış temizlendi" Daha önceden kimyasal gebelik geçirdim ve beta 80 den yukarı çıkmadı birşey oluşmuş olamaz ki dışa gebelik değil ne peki böyle birşeyle karşılaştın mı

Yani dış gebelik olmadığına sevindim. Ben direkt dış geçirdim o yüzden bilemiyorum ama belki rahmin tam temizlenememiştir o yüzden emareler var demiştir. Çünkü ne olursa olsun rahmimiz kalınlaşıyor ya kanama ile o kalınlığı atıyoruz aslında kese oluşmadığı için. Ama dış gebelik olmadığına sevindim. Şimdi gebeliğin sonlandı mı ne oldu ?

Gebelik devam etmesi mümküm değil zaten narkoz aldım laparoskopi oldum sonlandı bana dış gebelik diye ameliyat etti ama pataloji sonucu temiz çıktı hiç bişey anlamadım

Gebelik devam etmesi mümküm değil zaten narkoz aldım laparoskopi oldum sonlandı bana dış gebelik diye ameliyat etti ama pataloji sonucu temiz çıktı hiç bişey anlamadım
Gerçekten çok ilginç. Sıfır olan beta nasıl yükseldi o zaman. İnanılmaz ya. Bence sen başak bir doktora daha danış. Yani neden oldu bunlar. Dış gebelik değilse nasıl beta değerin yükseldi. Çok garip ya. Kendine geldiğin zaman gitmen iyi olur. Çok geçmiş olsun

Gideceğim pazartesi yani dış aklımı karıştıran bir sürü soru var dış gebelik değildi normal gebelikmiydi yada düşükmü yapıyordum yada boş gebelikmiydi neden ameliyat oldum

Gideceğim pazartesi yani dış aklımı karıştıran bir sürü soru var dış gebelik değildi normal gebelikmiydi yada düşükmü yapıyordum yada boş gebelikmiydi neden ameliyat oldum
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah Sonuçları buraya yazarsan iyi olur. Merak ediyorum çünkü dediğin gibi çok saçma şeyler oldu. İnş diğer gebeliğin sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…