Düzensiz beta artışı sağlıklı gebelik geçirenler

Bunu hiç sormadım zaten dış gebelik diyince benim algılar kapandı ne dedi ne konuştu hiç farkında bile olamadım
Sizi neden eve gönderdi anlayamadım. Sonuçta değerleriniz bir anda yükselebilir sizin sağlığınız etkilenebilir. Bir an önce tedavi etmeleri gerekir eğer dış gebelikte eminlerse. Dikkat edin herhangi bir ağrınız vb olursa acile başvurun. Allah şifa versin

Amin teşekkür ederim sizin dış gebelik nasıl oldu nasıl düşürüyolar

Amin teşekkür ederim sizin dış gebelik nasıl oldu nasıl düşürüyolar
Benimde beta değerlerim düzensiz artış gösterdi. Hafif kahverengi lekeler gelmeye başlamıştı. Bir gün hastanede kaldım. Tek doz iğne ile sonlandırdılar. 10 güne kadar da beta değerim sıfırlandı. Benim betam düşüktü 260 tı. Kolayca sıfırlandı. Üç ay korunun dedi doktor. Sonrasında inş başlayacağız

Çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın bu durumu neden 3 ay korunmak gerekiyor

Çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın bu durumu neden 3 ay korunmak gerekiyor
Teşekkür ederimm. İnş hepimiz tez zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. Vurdukları iğne mtx diye bir ilaç. Hücre yenilemesini durduruyor. Kemoterapi ilacı olarak geçiyormuş. Sanırım yan etkileri fazlaymış o yüzden ilacın etkilerinin geçmesi için en az üç ay korunun diyor doktorlar. Benim de ilk gebeliğimdi. Nisan ayında yaşadım. Hayırlısı olsun inş

Yarın gideceğim doktor perşembeye kadar bekleyelim kanaman olur belki demişti ama bende tık yok çok tuhaf ağrı bile yok
Benimde ağrım hiç olmamıştı. Sanırım o ağrısı olanlar betası 1000 üstü olup tüplerde kesesi oluşanlar. İnş sizinki çok artmadan güzelce sağlığınıza kavuşursunuz. Yarın yazarsanız sevinirim merak ediyorum inş birden her şey güzelleşmiş olur

Gittim sabah tekrar kan istedi sonuç öğleden sonra çıkacak anlamadım bundan birşey bende bugün iğne filan sonlandırır diye bekliyordum

Evet 1020 çıktı değer doktor pazartesiye kadar bekleyelim dedim duruma göre pazartesi ameliyat dedi
Bence başka doktora daha gidin. Tüpünüzün patlamasını mı bekliyorlar. İlaçla tedavi varken neden ameliyat edilecek duruma kadar bekliyorlar ? Size geçen hafta iğneyi yapmalıydı.

%100 kesin dış gebelik demedi emin olamadı belki beta düşer kimyasal olur dedi iğne yada kürtaj yapmadan önce kanamanın kendiliğinden olmasını bekliyor pazartesi kesin sonucu söyleyecek ama sen hazırlıklı gel ameliyat olabilirsin dedi

Ya bilemiyorum sonuçta kendiliğinden düşecek olsaydı 100 den sonra geri düşerdi. Kimyasallarda genelde öyle oluyor. İnş dua edelim ameliyata gerek kalmadan tedaviniz biter Ameliyat dahi olsa hiç içinizi sıkmayın en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız Allah ın izniyle

Merhaba ne yaptınız durumunuz ne oldu

Merhaba ne yaptınız durumunuz ne oldu
Bugün gittim tekrar beta bakıldı artış var ama az kesin dış gebelik denildi yemek yediğim için ameliyatı yarına erteledi yarın sabahtan ameliyat olucam iğneyi söyledim ameliyat yerine iğne için seni 1 hafta daha bekletirim ama iç kanama geçirme riskin var tüp yırtılabilir dedi

Neden böyle diyor anlayamadım. Betanız bin üstü değil iğneyle bitecek bir durum sizi iki haftadır bekletiyorlar bana göre. Tabi ki bir bildikleri vardır ama ben 260 betayla iğne olup tedavimi tamamlamıştım.

Neden böyle diyor anlayamadım. Betanız bin üstü değil iğneyle bitecek bir durum sizi iki haftadır bekletiyorlar bana göre. Tabi ki bir bildikleri vardır ama ben 260 betayla iğne olup tedavimi tamamlamıştım.
Şuan ki beta 1391 bugün yapıldı kürtajmı daha iyi yoksa iğnemi kürtajdan ne zaman sonra tekrar hamilelik sağlanabilir aynı şekilde iğnede de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…