Düzgün Adam Yok İşte....

Che

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.706
26
643
Çanakkale
DÜZGÜN ADAM YOK İŞTE

Bir de demezler mi neden hala bekarsın diye?
Sanki aşık olunacak adamlar sıraya girmiş bekliyorlar.
Nerde bir gözünüze görünür görünmez ayağınızı
yerden kesecek adamlar.
Tabii ki yoklar. Kimi yakışıksız,
Kiminin cinsel tercihi sizinle aynı.
Kimi sizi beğenmez, Kimini sizin içiniz almaz,
Çoğu ise uzak diyarlarda
ortalık ucuzluğun son günlerindeki mağaza misali,
O halde düşün partnersizlikten doğan mecburi aşksız yılları.
Geriye ne kalır?
Onca boyanma,
Onca giyinme,
Onca gözyaşı,
Onca sitem,
Onca kırıtma,
Onca hengame,
İki senelik kalp çarpıntısı için.
Ayol ne yapar ne eder; misal günde üç-beş bardak fazla
çay içer o çarpıntıyı yaratırım ben.

PAKİZE SUDA.

Che teşekkürler canım yine güzel bir seçim yapmışsın.

Che gerçekten harika zaten ben bu Pakize sudaya hayranım çok güzel yazları var ve de çok dobra bir kadın onu çok seviyorum seni de canım bizimle paylaştığın için teşekkürler

çok teşekkürler harika gerçekten .hoş ben evliyim zar zor bitane bulduk işte ama bulduğum kişi çokmu doğru bir kişi oda tartışılır:laugh:

Çok güzel bi paylaşım teşekkürler yine doğruları yazmış, zaten bayılıyorum Pakize Suda'ya çok komik ve dobra. Dün akşam Top model yarışmasında yine güldürdü bizi, bi de düştü canlı yayında çok komikti ya :eyes: :laugh:

Yok işte yoook. Zaten olsa akıllı kadınlar böyle bekar kalmazdı. Ha biz niye evliyiz. Merhametliyiz de ondan bari biz alalım dedik. (Başka nası açıklayabilirim ki :laugh: )

che yazı süper ya eline sağlık bide krdi sen de süprsin valla yorumuna bittim

:yes: :smilewinkgrin:

ecitah .!.:
Che gerçekten harika zaten ben bu Pakize sudaya hayranım çok güzel yazları var ve de çok dobra bir kadın onu çok seviyorum seni de canım bizimle paylaştığın için teşekkürler

canım beğenmene sevindim.
sevgilerimle...

oyanur29 .!.:
çok teşekkürler harika gerçekten .hoş ben evliyim zar zor bitane bulduk işte ama bulduğum kişi çokmu doğru bir kişi oda tartışılır:laugh:

valla haklı olabilirsin. bu konu da pek yorum yaqpamıyacağım. çünkü ben bekarım...
sevgilerimle...

ben de çok severim Pakize Suda yı çok dobra bir kadındır.
beğendiğine sevindim canım...

Krdi .!.:
Yok işte yoook. Zaten olsa akıllı kadınlar böyle bekar kalmazdı. Ha biz niye evliyiz. Merhametliyiz de ondan bari biz alalım dedik. (Başka nası açıklayabilirim ki :laugh: )

canım yorumun için çok teşekkürler.

Chem emeğine sağlık gülüm bayılıyorum Pakize Suda'ya bu kadar mı içindeki dışında bir kadın dobra dobra hiç lafı dolandırmadan direk söylüyor ve bu yazıda da doğruları yazmış helal olsun,artık etrafta (düzgün olanları tenzih ederim)adam gibi adam kalmadı,ya birde kadınlar için bir iki yazı karalasa ne sevinirim:cool3:

Şery .!.:
:yes: :smilewinkgrin:

canım çok haklısın. ben de hala bekarım. yani adam gibi adam bulmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…