Şekercim, hayallerini tekrar yıkmak istemem, gerçekten de aşık olmak çok güzel ayakları yerden kesen ve insanı o aşk için mücadele etmeye sevk eden bir duygu belki de yaşayıp şöyle bir dersimizi almamız lazım hayattan. Ben de bunu yaşadım. Veeeeee evlendim. Ondan sonra yaşadığım acıları (bak sıkıntı-üzüntü vb. demiyorum, çektiğim acıları) şimdi burada anlatsam hayret edersin. Sabrım sadece oğlum içindir. Ama bu nereye kadar gider bilemem. Şimdilik dayanıyorum. Ha sanma ki bu tür üzüntünleri sadece ben çekiyorum, nice kadın nice çileler yaşıyorlar. İnşallah, Allahtan samimiyetle dilerim ki sen mutlu bir aşık olursun. Sevgilerimle.siyahgece .!.:Essi'cim,zaten benim bunalımlı bir yapım vardır,sen iyice bunalıma soktun beni valla.Ben birgün asgari müşterekte birleşebileceğim,aşkımdan kör olmasam da hayata şaşı bakabileceğim bir erkek bulacağıma dair umutlar taşımaya çalışırken gerçekleri yüzüme tokat gibi yapıştırdın.
:çok üzgünüm:
Ne olacak şimdi peki?Kılıksız bir adamı sırf bizi seviyor diye koca yapıp kolumuza takıp dolaşalım mı?Bu bile bile intihar olur bence.
Günaydın diyeceğim ama, ben akşamları ancak açabiliyorum computer'i. Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.siyahgece .!.:Öncelikle herkese günaydınnn
Essi'nin tavsiyesi annemin tavsiyesiyle aynı "Sevdiğin insanla değil,seni sevenle evlen.Kendini sevdirmek zordur,sevmek kolaydır.Zoru ona bırak,kolayı seç" der hep annem de
Ama kazın bacağı öyle değil işte.Hepimiz kalbimizin sesini dinleyip mutlu veya mutsuz olmuyormuyuz.Tüm kararlar mantıkla verilecekse duygularımız neden içimizde?
Ben de bile bile lades diyorum ona bakılırsa.Güvenini bir kere kaybettiğim,iletişim sorunu yaşadığım,duygularını her an göstermeyen,(affedememesinden mi,yoksa yapısından mı bilmediğim) "umrumda değilsin" mesajı veren tavırları olan eski erkek arkadaşıma hala deli divane aşığım.
Ama insanın içi iyi hissettiği şeyleri,insanları arar,isterken; nasıl "çirkin ama seviyor,sevmiyorum ama saygı duyuyorum" diye başka bir erkeği düşünelim?
yildizligeceler .!.:valla ya nerde evlenilcek adam artık doru düzgün birini bulmak kolay mı oyle ben bi ara bulduğumu sandım ama yanılmışım sanmıyorum artık doru kişiyi bulacağımı:dead:
Arkadaşlar konuya benim de katkım olsun. Ayşe Arman'ın bir yazısını saklamıştım bi zamanlar bilgisayarda. Aşağıya kopyalıyorum.
AYŞE ARMAN'DAN
Gördüğünüz gibi kalender meşrebim ... "güzel, çirkin aramam"! Ama mümkünse, benim bilmediğim şeyleri bilecek. Görmediğim yerleri
görecek, hafiften ayaklı kütüphane olacak ama hiç öyle durmayacak, hafiften
de feleğin çemberinden geçmiş olacak, mutlaka bir kere hayatında işten
atılmış olacak, hayatta her şeyi sıfırladığı bir dönem yaşamış olacak, kesinlikle sekste başarısız olduğu zaman(lar) bulunacak, bunu kompleks yapmayacak, çekinmeden anlatacak, güçlü olacak ama gücünü göstermekten nefret edecek, asla cimri olmayacak, paraya önem vermeyecek ama mümkünse parası da olacak, küçük hediyeler alacak (düşünceli, zarif yani) ama büyük hediyeleri de ihmal etmeyecek, almadan vermek Allah'a mahsus ama bir de vermesini bilecek, ne zaman teslim alacağını, ne zaman teslim olacağını kestirecek ...
DÜZGÜN ADAM YOK İŞTE
Bir de demezler mi neden hala bekarsın diye?
Sanki aşık olunacak adamlar sıraya girmiş bekliyorlar.
Nerde bir gözünüze görünür görünmez ayağınızı
yerden kesecek adamlar.
Tabii ki yoklar. Kimi yakışıksız,
Kiminin cinsel tercihi sizinle aynı.
Kimi sizi beğenmez, Kimini sizin içiniz almaz,
Çoğu ise uzak diyarlarda
ortalık ucuzluğun son günlerindeki mağaza misali,
O halde düşün partnersizlikten doğan mecburi aşksız yılları.
Geriye ne kalır?
Onca boyanma,
Onca giyinme,
Onca gözyaşı,
Onca sitem,
Onca kırıtma,
Onca hengame,
İki senelik kalp çarpıntısı için.
Ayol ne yapar ne eder; misal günde üç-beş bardak fazla
çay içer o çarpıntıyı yaratırım ben.
PAKİZE SUDA.
bu kadın harika konuşmuş bayıldım resmenDÜZGÜN ADAM YOK İŞTE
Bir de demezler mi neden hala bekarsın diye?
Sanki aşık olunacak adamlar sıraya girmiş bekliyorlar.
Nerde bir gözünüze görünür görünmez ayağınızı
yerden kesecek adamlar.
Tabii ki yoklar. Kimi yakışıksız,
Kiminin cinsel tercihi sizinle aynı.
Kimi sizi beğenmez, Kimini sizin içiniz almaz,
Çoğu ise uzak diyarlarda
ortalık ucuzluğun son günlerindeki mağaza misali,
O halde düşün partnersizlikten doğan mecburi aşksız yılları.
Geriye ne kalır?
Onca boyanma,
Onca giyinme,
Onca gözyaşı,
Onca sitem,
Onca kırıtma,
Onca hengame,
İki senelik kalp çarpıntısı için.
Ayol ne yapar ne eder; misal günde üç-beş bardak fazla
çay içer o çarpıntıyı yaratırım ben.
PAKİZE SUDA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?