- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne zaman aldınız peki?Bende bambi var. Hamileyim üstelik, ağrım da olmuyor yatakla alakalı, rahatım ben :)
3sene önce :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne zaman aldınız peki?
3 sene az bir süre değil3sene önce :)
İlk evlendiğimizde alınan yatak işte. Bambinin yatak ve bazası takım olarak. Geçtiğimiz aylarda reklamlara çıkmandan. 3sene önce 1000₺ye almıştık şimdi biraz daha pahalıdır3 sene az bir süre değil
Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Oo bayağı uygunmuş ama simdi reklamlardan dolayı fırlamıştır diye düşünüyorum.İlk evlendiğimizde alınan yatak işte. Bambinin yatak ve bazası takım olarak. Geçtiğimiz aylarda reklamlara çıkmandan. 3sene önce 1000₺ye almıştık şimdi biraz daha pahalıdır
Tabi şu an için 1000₺ uygun ama 3sene öncesinin en pahalı yatağıydı o zaman altın 100liraydı şimdi 270lira. Tabi bu hesaba göre yatak şu an 2700₺olması lazımOo bayağı uygunmuş ama simdi reklamlardan dolayı fırlamıştır diye düşünüyorum.
Daha pahalıdır çünkü yatasta sadece yatak 4000 tl idi.Tabi şu an için 1000₺ uygun ama 3sene öncesinin en pahalı yatağıydı o zaman altın 100liraydı şimdi 270lira. Tabi bu hesaba göre yatak şu an 2700₺olması lazım
Yatasın yatakları da çok rahat eğer bazanı başlığını değiştirmene gerek yoksa, 4bin yatağa verecek durumun varsa sadece yatağı al derimDaha pahalıdır çünkü yatasta sadece yatak 4000 tl idi.
Baza ve başlık da 2000 tl civarında.
Şu anki yatak yataşın. Çok rahatsız internette de çok fazla olumsuz yorum yapılmış.Yatasın yatakları da çok rahat eğer bazanı başlığını değiştirmene gerek yoksa, 4bin yatağa verecek durumun varsa sadece yatağı al derim
Onun da modelleri var hepsi bir olmaz ki. Ayrıca kimi bel ağrısına ortopedik yatak, kiminin bel ağrısına sert yatak iyi gelir.. Gider alırsınız, sonra faydasını görmezseniz üzülürsünüz. Bende bel fıtığı var, sert yatak ağrıtıyor ama yatağımda ağrı olmuyor çok şükürŞu anki yatak yataşın. Çok rahatsız internette de çok fazla olumsuz yorum yapılmış.
Bize de sert yatak önerdi oradaki görevli. Sert daha iyi gelirmiş.In
Onun da modelleri var hepsi bir olmaz ki. Ayrıca kimi bel ağrısına ortopedik yatak, kiminin bel ağrısına sert yatak iyi gelir.. Gider alırsınız, sonra faydasını görmezseniz üzülürsünüz. Bende bel fıtığı var, sert yatak ağrıtıyor ama yatağımda ağrı olmuyor çok şükür
Görevli kim ki ya. Ne biliyor o? Ailece fıtık sorunumuz var bizim. Babamın fıtığı na sert yatak iyi geliyor ama bana ortopedik.Bize de sert yatak önerdi oradaki görevli. Sert daha iyi gelirmiş.
Sizin de sert ağrıtıyormuş.
Yatakta uyumaktansa cekyatta uyumak belimi daha az hatta hiç ağrıtmıyor.Görevli kim ki ya. Ne biliyor o? Ailece fıtık sorunumuz var bizim. Babamın fıtığı na sert yatak iyi geliyor ama bana ortopedik.
Sert bir yerde bir kaç gün yatıp deneyebilirsiniz
Aa istikbal hiç gelmemişti aklıma. Çok teşekkür ederim. Bir araştırayım.Biz İstikbal’den almıştık, ortopedik ve üstünde visko bir kat var, çok rahat ve memnunuz. Çok oldu alalı, belki aynı model yoktur.
Benimde belde düzleşme omurgada yamukluk ne ararsan varYatakta uyumaktansa cekyatta uyumak belimi daha az hatta hiç ağrıtmıyor.
Fıtık yok ben de çok şükür ama belde duzlesme varmış gebelige bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?