- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
İnşallah amin canım çok teşekkür ederimmSen de ablan da inşallah sağlıkla sıhhatli kucağınıza alırsınız.
Gerisi çok da mühim değil. ❤❤❤❤
Aminnn.İnşallah amin canım çok teşekkür ederimm❤❤❤
Evet önemli olan bebişlerimize sağ salim kavuşmamız❤
Rica ederim sor bence de, kendine iyi bak :))Aminnn.
Yatak önerileri için de çok teşekkür ederim canım. Hafta sonu iyice araştırayım.
Olmadı doktoruma sorayım. O da sen hatırlatınca geldi aklıma.
İyi geceler ❤❤❤Rica ederim sor bence de, kendine iyi bak :))
Kızlar ikinci hamileliginden sonra bel ağrısı başladı bende.
Şimdiki yatağım çok rahatsız edici. Düzgün bir yatak almak istiyoruz ama internetten yorumları okuyunca kararsız kaldık.
Sizden tavsiye bekliyorum bacılar.
Online nasil güvenip aldınız?yatak çok önemli gerçekten. bizde alırken çok araştırdık. uykunun önemli olduğunu biliyordum da yatağın uykuya bu kadar etki edeceğini yeni öğrendik. biz online bir markadan aldık. daha uygun geldi.
bebeğim yataşı tavsiye ederim çökme deforme olma falan hiç bişey olmuyo ben yıllardır kullanıyorum |
bebeğim yataşı tavsiye ederim çökme deforme olma falan hiç bişey olmuyo ben yıllardır kullanıyorum
müşteri hizmetleri ile görüştüm baya. internetten yorumları okudum.hem online tic iade almak zorunda. şikayet ettin mi biterler. mağazada öyle bir zorunluluk yok mesela. değişim iadesi flnda mantıklı geldi. bir gayret aldık. gayette güzel ve memnun kaldımOnline nasil güvenip aldınız?
Bunu hiç duymamıştım.müşteri hizmetleri ile görüştüm baya. internetten yorumları okudum.hem online tic iade almak zorunda. şikayet ettin mi biterler. mağazada öyle bir zorunluluk yok mesela. değişim iadesi flnda mantıklı geldi. bir gayret aldık. gayette güzel ve memnun kaldım
Bu arada markası neydi?müşteri hizmetleri ile görüştüm baya. internetten yorumları okudum.hem online tic iade almak zorunda. şikayet ettin mi biterler. mağazada öyle bir zorunluluk yok mesela. değişim iadesi flnda mantıklı geldi. bir gayret aldık. gayette güzel ve memnun kaldım
Yataş aqua nova yatağı öneririm ben ben aldım senelerdir temiz kullanıyorum çıkarılan kumaşı var üstünde o yüzden temiz kullandım şimdiye kadar hemde rahat ettim mışıl mışıl uyuyorum |
Yataş aqua nova yatağı öneririm ben ben aldım senelerdir temiz kullanıyorum çıkarılan kumaşı var üstünde o yüzden temiz kullandım şimdiye kadar hemde rahat ettim mışıl mışıl uyuyorum
MerhabaMrb ne yaptiniz acaba bende suan yatak almayi dusunuyorum istikbalin yataklari berbat yatasin premium secenegi var suan elimde ama biraz daha arastiracagim
Halledersiniz insallah. Benimde yatak epeydir dilimde sarki oldu yatagim istikbaldi ama 1 yil gecmeden sekli semali kaydi acayip yumusadi ilk bebekten sonra bel fitigi hastasi oldum ve yatak acayip rahatsiz ediyor bambi ile yatas arasinda kaldim. Ama sizde yatasi begenmiyorsunuz ne gibi bi sorun yasadiniz acabaMerhaba
Daha almadım. Başka konularda bayağı bir sıkıntı yaşadık, o yüzden yataga sıra gelemedi.
Şeklî şemali kaydı. Çöktü hep. Uyandığımda her tarafım ağrıyor.Halledersiniz insallah. Benimde yatak epeydir dilimde sarki oldu yatagim istikbaldi ama 1 yil gecmeden sekli semali kaydi acayip yumusadi ilk bebekten sonra bel fitigi hastasi oldum ve yatak acayip rahatsiz ediyor bambi ile yatas arasinda kaldim. Ama sizde yatasi begenmiyorsunuz ne gibi bi sorun yasadiniz acaba
Hadi yaa. Benim baktigim yatakta da formunu yillarca kaybetmez yaziyordu Prestige Prime Amerikan Yaylı Seri Yatak|Yataş BeddingŞeklî şemali kaydı. Çöktü hep. Uyandığımda her tarafım ağrıyor.
6 yıl önce almıştım ben. Aldığım ilk zamandan deforme olmuştu. Ama şimdi teknoloji gelişti. Belki şimdi öyle olmaz.Hadi yaa. Benim baktigim yatakta da formunu yillarca kaybetmez yaziyordu Prestige Prime Amerikan Yaylı Seri Yatak|Yataş Bedding
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?