- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Bebiş var ya, uyanınca duyamıyorum bazen.Benimde belde düzleşme omurgada yamukluk ne ararsan varçekyatta yat bir süre bence, ne kaybedersin ki
Bi süreliğine kendi rahatına göre ayarla düzenini bu tarz ağrılar 21günde geçermişBebiş var ya, uyanınca duyamıyorum bazen.
Çok rahat yatıyorum cekyatta yoksa.
Bu arada geçmiş olsun yazmayı unutmuşum.Benimde belde düzleşme omurgada yamukluk ne ararsan varçekyatta yat bir süre bence, ne kaybedersin ki
Bebişim 10 aylik oldu hala geçmediBi süreliğine kendi rahatına göre ayarla düzenini bu tarz ağrılar 21günde geçermiş
Tesekkür ederim canım, ben fazla ağrı yasamiyorum çok şükür doktorum bir kaç egzersiz vermişti. Hamileyim diye yapamıyorum şu aralar. Bazen belim sırtım ağrır biraz, eşim ovalayınca geçiyorBu arada geçmiş olsun yazmayı unutmuşum.
Geçmiş olsun. Inşallah geçer ağrıların.
Kalsiyum magnezyum alıyor musun? Ağrılara çok iyi geliyor.Tesekkür ederim canım, ben fazla ağrı yasamiyorum çok şükür doktorum bir kaç egzersiz vermişti. Hamileyim diye yapamıyorum şu aralar. Bazen belim sırtım ağrır biraz, eşim ovalayınca geçiyor
Yani doğru yatak doğru tedavi ve doğru egzersizlerle :) öyle durduk yere geçmez zaten..Bebişim 10 aylik oldu hala geçmedi
Git gide de artıyor.
Alıyorum canım evet. Nst ye girdim bugün ilk kez, sancılarım çıktı biraz.Kalsiyum magnezyum alıyor musun? Ağrılara çok iyi geliyor.
Kaç haftalık?Alıyorum canım evet. Nst ye girdim bugün ilk kez, sancılarım çıktı biraz.
31+2 bugünKaç haftalık?
Son zamanlarda ağrı artıyor maalesef.
Ardıç yağına bakarım. Çok teşekkür ederim.Yani doğru yatak doğru tedavi ve doğru egzersizlerle :) öyle durduk yere geçmez zaten..
Ardıç yağı diye bir yağ var. O kadar iyi ki, bel fıtığını bile dindiriyor. Dört parmak ile boyundan kalçaya kadar sadece omurga boyunca yukarıdan aşağıya doğru 15-20 kez tekrarlayarak sürdür. Sadece yukarıdan aşağıya doğru sürülsün ama aşağıdan yukarı değil. 21gün sürülse ağrının nerdeyse bittiğini görürsün. Bir de bel düzleşmesi için doktorumun verdiği egzersiz, sabah öğle akşam, uzanıp dizlerini çekeceksin, eller kafanın altında mekik 10-15 kez. Günde 3set. Hem spor hem düzleşmeyi düzeltiyomuş
Erkenmis aslında.31+2 bugün
Bana fizik tedavi doktorum vermişti o egzersizleri evet çok iyi geliyo amaArdıç yağına bakarım. Çok teşekkür ederim.
Doktorum günde üç kere demedi ama 30 dakika yap dedi. Gerçekten çok iyi geliyor. Daha once yapsaymisim keşke.
Bebeğin gelişimi 33-34haftaya uyumluymuş, normal dedi. Olurmuş artık sancılarımErkenmis aslında.
Doktorun ne dedi peki?
Önden gidiyormuş yani. ❤❤❤Bebeğin gelişimi 33-34haftaya uyumluymuş, normal dedi. Olurmuş artık sancılarım
Canım son adet tarihimi biliyorum. Sata göre 31+2.Önden gidiyormuş yani. ❤❤❤
Aramızda kalsın ama kadın doğum doktorları bebek hesabını düzgün yapamıyorlar maalesef. Belki de senin bebiş gerçekten 33. Haftadadır.
Önden gidiyormuş yani. ❤❤❤
Aramızda kalsın ama kadın doğum doktorları bebek hesabını düzgün yapamıyorlar maalesef. Belki de senin bebiş gerçekten 33. Haftadadır.
İlk gebelik heyecanı
Kızlaaaarr :KK200: 25 şubat regl olmam gerekiyordu ama olmadım,, bende 26sında acile gidip kan verdim (25 aydır çocuk hasreti çekiyorum bu arada) 2saat sonra sonucu almak için tekrar hastaneye gittim önümde 30kişi.. Öyle bir kuyruk. Heyecandan kalbim ağzımda atıyor resmen.. Neyse sıram geldi...www.kadinlarkulubu.com
Konumu okuyabilirsin canım, gebeliğimi ilk öğrenişim, her kontroldeki gelişimi, ultrason resimleri hepsini ekledim :)
Satı bilmeyince hep hesaplar karışıyor canım bebeğin gelişimi önde oluyo genelde :) ben bildiğim için emin konuşuyorum haftası konusunda :) ablam da bilmiyor satı mesela, onun da farklı farklı çıkıyo hep :)Okudum canım.
Maşallah o zaman. ❤❤❤
Benimkini bir türlü hesaplayamadılar da ondan dedim.
Sen de ablan da inşallah sağlıkla sıhhatli kucağınıza alırsınız.Satı bilmeyince hep hesaplar karışıyor canım bebeğin gelişimi önde oluyo genelde :) ben bildiğim için emin konuşuyorum haftası konusunda :) ablam da bilmiyor satı mesela, onun da farklı farklı çıkıyo hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?