Düzgün erkekler nerede?Evlenemiyorum

Bilmiyorum malesef :(

Tam anlayamadim, cok yogun mu çalışıyorsunuz? Tabi ki kariyeriniz önemli ama hayatiniza biri girse vakit ayiramayacaksaniz o kisi niye hayatiniza girsin?

Belki tam da aile babasi seklinde biri gelir hayatiniza girer, ama o da sizden tam bir aile insani olmanizi bekleyebilir, muhtemelen bekler.

Tam anlayamadim, cok yogun mu çalışıyorsunuz? Tabi ki kariyeriniz önemli ama hayatiniza biri girse vakit ayiramayacaksaniz o kisi niye hayatiniza girsin?

Belki tam da aile babasi seklinde biri gelir hayatiniza girer, ama o da sizden tam bir aile insani olmanizi bekleyebilir, muhtemelen bekler.
Evet çok yogun calısıyorum, kesinlikle haklısınız tespitlerinizde

Çalışma hayatına girmeden sevgili edinmek en mantıklı davranış biçimi, çalışma hayatından sonra çevre azalıyor aynı insanlarla muhatap olunuyor,
O vakit bu ya lise zamanında ya da üniversite zamanında olması gerekiyor olmadıysa görücü usüle kalıyorsunuz demek, iyiler bitip
Kalanlar ya boşananlar, ya işsizler, yada meslek sahibi olamayanlar yada çoğunluk ana kuzuları gibi sanki

zamanım olmuyor maalesef :KK43:
Yanliz kariyeri olan kulturlu egitimli erkekler , kulturlu ve sosyal hayati olan kadinlari tercih ediyor yani yabanciyla evleneni ben hic görmedim ama kendisi gibi birini tercih eder , bu yuzden kendinize vakit ayirin , spora gidin , kulturel aktivitelere katilin , sonucta 7/24 calismiyorsunuz degil mi?

Çalışma hayatına girmeden sevgili edinmek en mantıklı davranış biçimi, çalışma hayatından sonra çevre azalıyor aynı insanlarla muhatap olunuyor,
O vakit bu ya lise zamanında ya da üniversite zamanında olması gerekiyor olmadıysa görücü usüle kalıyorsunuz demek, iyiler bitip
Kalanlar ya boşananlar, ya işsizler, yada meslek sahibi olamayanlar yada çoğunluk ana kuzuları gibi sanki
lise ve universitedeyken sevgililerim vardı ama yanlış kişileri seçtimve zaman kaaybettim

Öyle olmasına üzüldüm bu aşk konularında annen müdahale etmedi mi?

Niyeti düzgün erkek yok haklısın
Bu isler kısmet .. herkes universitede veya lisede bulamayabilir doğru kişi olmayabilir
Kurs diyenler icin söyleyim bir süru kursa katildim tanişsan da öyle bir ortam olmayabiliyor
Zaten kariyeri olan erkek kendine denk kariyerli birini ariýor genelde

Çok yanlış bir genelleme.
Hem sosyal çevrem yok, eczanede yoğun çalışıyorum, kimseyle tanisamiyorum diyorsun hem de bütün erkekler ya çok iyi ya kavgacı,maço,aldatan diyorsun.
İyi de doğru düzgün tanisamiyorsun bile kimseyle, ne bu genelleme?
Bence ilk olarak çevrenden biraz uzaklaş,kendini de biraz değiştirmeye calis derim. Belli ki etrafında , tanistigin- belki arkadaş ortamında bulduğun kişiler kro tipte insanlar. Seninle konuşmaya çalışan insanların hepsi böyleyse uzaktan bakan biri olarak diyorum ki
Ya çevren bozuk, ortamın kötü böyleleri geliyor
Ya da bu kişiler de kendilerini sana denk goruyorlar, dışarıdan bakınca senden de kro nargileci tayfa sevgilisi olacak izlenim alıyorlar,bu nedenle nargile tayfa sana koşarken zit tayfa 'yok istemem' diyor.
Her iki şekilde de çevreni değiştirmek iyi olacaktir.
Yoğun calisiyorsun ama haftalık iznin vardır elbet. Bu haftalık izninde evde uzanma,ya da AVM gezme, arkadaşlarınla buluşup kafede zaman geçirme. Konusma ortamının olacağı,kalabalık bir etkinlige katil.
Demin bir konuya da yazmıştım, kopyalıyorum
Nerede kalabalık orada düşer ağınıza bir balık
⚫🦈
İşin şakası bir yana kalabalık sosyal gruplara girerseniz daha çok insanla tanisirsiniz ve elbet kaninizin isindigi biriyle tanisirsiniz.
mesela kitap okumayı sever misiniz?
Her şehrin kitap agaci sohbetleri oluyor. Bir kitap belirleniyor, herkes okuyup onun hakkinda buluşup konuşuyorlar. Ya da İstanbul'da kuzenim her ay iki gün ünlü bir yazarın eserlerinin incelendiği etkinliğe katılıyor.
Bunlar mesela hep ortak hobide ,uygun biriyle buluşmaya müsait ortamlar:)
Ya da mesela bisiklet biniyorsaniz bisiklet kulüpleri, workshoplar (genelde kadınların geleceği tarz workshoplar değil ama😂) , sosyal medyada organize edilen kalabalık kamplar (interrail -ayiyemegi - nurgaz falan organize ediyor hep)
Ne bileyim..bu tarz kalabalık yerlere girin. Ne kadar kalabalık o kadar iyi :)
Ayni ortamda bulunmak önemli.
O yüzden benim önerim dar çevrenizden çıkın, kurslara, workshoplara, dinletilere katılın, tatillere gidin... Hem hayatınıza renk gelir hem de bakarsınız hayatınıza birisi girer.
Her iki ihtimalde de güzel bir şeyler olur
Yani sözün özü
1) kro erkeklerle tanışmak istemiyorsanız, kro erkek bulacağınız ortamlarda takılmayın, siz de kro bir kadın olmayın.
2) kalabalık ortamlara girmekten cekinmeyin, bir anda hiç ummadığıniz bir insanla tanışma ihtimaliniz o kadar yüksek ki. İnsanlar böyle böyle buluyorlar sevgililerini

Ekleme: sizinle tanışıp begenmedigi için 'sevgilisi olmus kız istemiyorum' diyip Ukraynalı birisiyle yuva kurmaya niyet etmiş nişanlı bir adama 'Hakkımı helal etmiyorum . beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ?' yazmış, gelen cevaptan sonra da beddua edip engellemişsin.
Yani küçük gördüğün nargileci, kaba insanlardan ne farkın var ki? Oylelerinin sana gelmesi bence oldukça normal diyorum- şu mesajı okuduktan sonra

Son düzenleme:
Eczacı mısınız? Maço tiplerlele ilişki teklif edecek kadar yakınlaşabilmeniz ortamınızın bu düzgün adamı bulmaya uygun olmadığını düşündürttü. Haftada bir gün bile olsa sosyal başka çevrelre girmelisiniz.
Başlığa ithafen de biri benim eşim sanırım.. 😊

Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz

Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.

İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .

Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
Senin karşına çıkmadı daha diye toplu baya bi gommussun:) bence cok arayışta olma elbet nasip de varsa çıkacak karşına gönlünün mantığının yatmadigiyla evlenmeyeceksin hoş biraz sabır muhakkak kesişecek yollar:)

Görücü usulü tanışıp, yalnızca 1 (bir) defa buluştuğunuz adam yabancı bir kadınla nişanlandı diye niye bütün yakışıklı ve iyi erkekler Türk kadınlarından nefret ediyor oldu ki? :KK51:

Benim karşıma çıkan erkekler hep beyefendi tiplerdi. Maço, kaba saba tiplerle aynı habitatta bile bulunmadığım için varlıklarından internet sebebiyle haberdarım sadece.
Ama sizin diğer konudaki mesajınızı gördükten sonra tekliflerin neden o tiplerden geldiğini anlamak zor değil.
Yalnız kalmak istemiyorsanız ya o erkeklerin olduğu kulvardan devam edeceksiniz ya da biraz kendinizi sorgulayacaksınız.

Diğer konunu okuyup geldim. Kusura bakma ama seninde kro dediğin erkeklerden farkın yok ki. Sen senden yüksek kariyerli, eğitimli yakışıklı kültürlü erkekle evlenme hakkını kendinde buluyorsun da; sadece bir defa görücü usulü görüştüğün ve seni reddedip, senden daha güzel bir kadın tercih eden adama sanki seni üç çocukla ortada bırakmış gibi ortada dolanıp mesajlar atıyorsun, adamın senden daha güzelini tercih etme hakkı yok mu? Dediğin kriterdeki erkeklerin çoğu ya kendi kariyerlerine denk ya sağlam karaktarli ve özgüvenli kadınları ya da dış görünüşü aşırı güzel kadınları tercih ederler evlenmek için ve böyle kadınlara aşık olurlar. Koca bulmayı kariyer haline getirmek ve geçmişte yaşadığın ilişkiler için sanki maddi yatırımdan bahseder gibi yanlış tercihlerle zaman kaybettim demek çok sağlıklı bir ruh hali değil. Evlenmek bir amaç ve hedef değil doğru insanı bulduğunda ve aşık olduğunda gerçekleşen bir sonuçtur. Herkes evlenmek zorunda değildir. Bence sizin evliliğe bakış açınız yanlış ve akıllı bir erkek bunu hemen farkeder, zira erkeklerde evlenirken en az bizler gibi kendi kriterlerini koyma hakkına sahipler. Bence oturun bir düşünün dediğiniz kriterlerdeki adamların beni hayatına alması için ben hangi kriterleri taşıyorum diye.

Konuyu okuyunca aklımdan geçti yok artık o kadar da değil. Türk erkeklerinin yüzde 70 ı maço zaten nargile içmek kötü değil genelleme yapmak hoş değil çevreden önce bakış açınızı değiştirin.

Back
X