Düzgün erkekler nerede?Evlenemiyorum

Belki de siz düzgün erkeklerin istediği tip kadınlardan değilsinizdir. Biraz çevrenizi değiştirin nasıl insanlar var öyle çevrenizde barcı maço falan. Benim hiç o tip arkadaşım olmadı mesela. Çevremdekiler hep ilk kategoriden çıktı. Gayette evleniyorlar türk kadınları ile. Hatta bir tanesi ile ben evleniyorum 😅

Kriterleriniz fazla bence. Düzgün, Işi gücü yerinde, iyi aile babasi, yakışıklı.. .oyle erkeklerlerinde kendince kriterleri olabilir mesela siz yakışıklı demissiniz ,o zaman onunda sizi beğenmeme hakkı var. Neden kızıyorsunuz ki sizi beğenmeyen adama, sadece sizin mi kriterleriniz olabilir ?

Konu sahibinin senin mesajından sonra düşüneceği: zaten ya yabancılara ya kötü, barcı, gezenti kadınlara gidiyorlar. Eğlenilecek kadınlarla evlenip bir de ana yapıyorlar. Benim gibi evlenilecek kadınlar evlenemiyor. Adaletsiz dünya 😂
Barcı kadınla evlenen zaten yeterince düzgün bir adam değildir de diyebilir.
Abo gerçekten düzgün adam kalmamış mı cidden yoksa? Ben de düzgün diye evlendim ama şimdi bir düşününce, barcı kadınla evlenen adamla ne işim var benim? :KK12:

Herkes söylemiş zaten çevrenizi değiştirin. O olumsuz betimlediğiniz erkeklerden çevremde hiç yok. Ailemi, arkadaslarımı, kuzenlerimi ve eşimi düşünüyorum. Herkes kendi halinde işinin gücünün peşinde,evinde mutlu olmanın derdinde. Böyle insanları da çekiyor olabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirmelisiniz hatta enerjinizi de farklı alanlara yönlendirmelisiniz.Nacizane tavsiyem bu.

Sevgilimde maço görünümlü tesbih koleksiyonu var. Ama hayatımda tanıdığım en nazik insan. Gönül almasını bilir biri kendine kızsa bile bin takla atar kendini affettirmek için. Bende önyargı idim ama hayat bazen bunları yutturuyor. Benim bundan onceki sevgilim 3 üniversite bitirmiş narsist birinin tekiydi ayrıldıktan sonra anladım beynimle nasıl oynadığını.. Elektriğinin tuttuğu birine şans verin bende sevgili konusunda baya sanssizdim. Bazen hayat farklı yöne akabiliyor. Siz yeterki şans verin.

Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz

Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.

İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .

Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
Başlığa cevap veriyorum: Evde, şu an tam karşımda 😄

Barcı kadınla evlenen zaten yeterince düzgün bir adam değildir de diyebilir.
Abo gerçekten düzgün adam kalmamış mı cidden yoksa? Ben de düzgün diye evlendim ama şimdi bir düşününce, barcı kadınla evlenen adamla ne işim var benim? :KK12:

Yok seni o bataktan çekip çıkarıp evinin kadını çocuklarının anası yaptığı için düzgünX2 senin bey. Dubbledüzgün 😂

Konu sahibinin senin mesajından sonra düşüneceği: zaten ya yabancılara ya kötü, barcı, gezenti kadınlara gidiyorlar. Eğlenilecek kadınlarla evlenip bir de ana yapıyorlar. Benim gibi evlenilecek kadınlar evlenemiyor. Adaletsiz dünya 😂

Ay bu kessin doğru ama Loreth Loreth haklı🤓
İyileri de biz kötü kadınlar kapıyoruz😏
Ben de o bar senin bu meyhane benim gezerken tanışmıştım Beyimle. Barcı kadınlar kapıveriyor demekki

Ay bu kessin doğru ama Loreth Loreth haklı🤓
İyileri de biz kötü kadınlar kapıyoruz😏
Ben de o bar senin bu meyhane benim gezerken tanışmıştım Beyimle. Barcı kadınlar kapıveriyor demekki
Dubbledüzgün adamları kapmışız barcı kadınlar olarak. Barcı kadınlar kazanacak 😂

Neyse ciddileşip yorum yapıyorum; düzgün, aklı başında, eğitimli, işi gücü yerinde, hayata bakışı belli bir seviyeye gelmiş adamlar karşılarında yine bu özelliklerde, kasmayan, eğlenmeyi, hayattan keyif almayı bilen kadınlar istiyorlar. Bakış açısı dar, insanları genelleyip etiketleyen, karşısındaki insanı kasan, geren kadınlardan çok hoşlanmıyorlar benim gözlemlediğim kadarıyla. Konu sahibinin sıkıntısı bu bence. Kendi gibi erkekleri istemiyor ama istediği gibi erkekler de onun gibi kadınları istemiyor.

Konu sahibine fazla yüklenme var.
Onun demek istediği bara giden serseri uyuşturu çeken tiplerdir.
Her bara giden öyle olacak diye birşey yok.
Onu dememiş.

Bir de ben anlamıyorum.
Bir üye yok sen belki kaliteli değilsindir demiş.
Pardon da burada yaptığı iki yorumdan mı bunu anladiniz ? Her kadın sırf evlendi diye çok mu kaliteli oluyor bu görüşe göre. Her kaliteli kadın evli, bekar olanların hepsi kalitesiz mi yanı?
Bu nasıl yanlı bir değerlendirme?!

Büyük laflar etmeyin.. kimin ne olacağı belli olmaz.
Evlendiniz diye adamın tapusunu almıyorsunuz.
Kalp kırmayın. Burada derdini açmış yok sen Belki kaliteli değilsindir bilmem ne.. bu çok çiğ bir laf.
Bu laf bana edilseydi kiblerdim net.

Sizin yorumları hep görüyorum. Bazen haddi çok aşan yorumlar yapıyorsunuz. Bunun nedeni ne?

Kaliteyi sırf buradaki iki yorum gösteriyorsa kalite ölçütünüzde ciddi yanılgılar var.
Büyük konuşmayın. Ben ne zaman büyük konuşsam o lafları yedim. Kalp kırsam da beterini yaşadım..

Sevgili konu sahibi sırf bekarsın diye kalitesiz olmuyorsun. Ben sevgilimle 32 yaşında tanıştım. Nasiptir varsa oluyor. Emin ol oluyor.
Buradaki yok siz belki kaliteli değilsinizdir diyene bakma sen. Bu anonim ortamda kimse bir iki yorumla karakter analizi yapamaz. Kalite buralarda belirlenmez. Belirleniyorsa da ben bir insanda üslup kalitesine bakarım.

Not: Buradaki lafım tek birine. Başkaları alınmasın.
O kendini anladı bence.. yorumlarını sevdiğim üyeler var. Lafım size değil.

Son düzenleme:
İyide kız haklı
Namus bilmem ne olayına girmiş karşısındaki mal
Kibarca uyuşamadık diyebilirdi
Ne demek sevgililerin olmuş istemiyorum
Ukraynalı dünya karması yapmıştır 🤣
Aman Tanrım!!
Bütün Rus kadınların ismini nataşa sanan ve "davay davay ar yu votka" sözüyle hepsini yatağa atacağını zanneden insanların bakış açısı bu :rolleyes: :rolleyes:
Sevgilisi ve bir sürü arkadaşı Rus biri olarak bu mesajı kibliyorum bacım, kusura bakma.
Rusya'da doğunca otomatik olarak grup seks aboneliği verildiğini falan mi zannediyorsunuz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazmış çevrenizi değiştirmelisiniz diye bence bakış açınızıda değiştirin. Genelleme yapmayın, yeni kişilerle tanışmaya açık olun. Herkesin “düzgün” tanımı kendine göre; kimi namazında niyazında adama düzgün der, kimi kariyerli adama, siz kendi düzgün tanımınızı belirleyip ona göre bir sosyal ortama girin. Hayata bakışım, kararlarım hep rasyonalisttir benim, sadece gönül işlerinde kaderci davranırım. Böyle şeylerde doğru kişiyle doğru zamanda karşılaşmak gerçekten şans işi olabilir. Ama şansta olasılığı arttırmak sizin elinizde.

ben asla türk bir erkekle evlenmem diyordum, eşimde hep yurt dışında çalıştığı için yabancı biriyle birlikte olurum herhalde diye düşünüyormuş. Bulduk birbirimizi, yaladık tükürdüklerimizi. O yüzden açık fikirli olun diyorum.

Konu sahibine fazla yüklenme var.
Onun demek istediği bara giden serseri uyuşturu çeken tiplerdir.
Her bara giden öyle olacak diye birşey yok.
Onu dememiş.

Bir de ben anlamıyorum.
Bir üye yok sen belki kaliteli değilsindir demiş.
Pardon da burada yaptığı iki yorumdan mı bunu anladiniz ? Her kadın sırf evlendi diye çok mu kaliteli oluyor bu görüşe göre. Her kaliteli kadın evli, bekar olanların hepsi kalitesiz mi yanı?
Bu nasıl yanlı bir değerlendirme?!

Büyük laflar etmeyin.. kimin ne olacağı belli olmaz.
Evlendiniz diye adamın tapusunu almıyorsunuz.
Kalp kırmayın. Burada derdini açmış yok sen Belki kaliteli değilsindir bilmem ne.. bu çok çiğ bir laf.
Bu laf bana edilseydi kiblerdim net.

Sizin yorumları hep görüyorum. Bazen haddi çok aşan yorumlar yapıyorsunuz. Bunun nedeni ne?

Kaliteyi sırf buradaki iki yorum gösteriyorsa kalite ölçütünüzde ciddi yanılgılar var.
Büyük konuşmayın. Ben ne zaman büyük konuşsam o lafları yedim. Kalp kırsam da beterini yaşadım..

Sevgili konu sahibi sırf bekarsın diye kalitesiz olmuyorsun. Ben sevgilimle 32 yaşında tanıştım. Nasiptir varsa oluyor. Emin ol oluyor.
Buradaki yok siz belki kaliteli değilsinizdir diyene bakma sen. Bu anonim ortamda kimse bir iki yorumla karakter analizi yapamaz. Kalite buralarda belirlenmez. Belirleniyorsa da ben bir insanda üslup kalitesine bakarım.

Not: Buradaki lafım tek birine. Başkaları alınmasın.
O kendini anladı bence.. yorumlarını sevdiğim üyeler var. Lafım size değil.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

• Beğen
Reactions: 000
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Kadınları kategorileştirenlere sinir oluyorum ondan yazdım. Şu toplumda şunu kıramadık.
Evlilik statü değildir. Her evli kadin iyi; evlenmeyen kadın layık değil demek hiç değil.
Bu biraz nasip kismettir.
Herşey elimizde değil.
Benim annemin nice düzgün, iyi niyetli bekar kadın arkadaşı var.
Sadece evlenmek istemisler ama olmamış o kadar.

Beklentiyi sıfırlayın. Ben ne zaman kendime odaklandım. Beklentiyi kestim. Umudum vardı ama olmuyor diye düşünmeyi bıraktım. O zaman sevgilim karşıma çıktı. Ve dua ettim. Hayırlısını istedim.

Umarım sizinde istediğiniz gibi biri hayatınıza girer..:KK51:

Benim de hatalarım var tabi, hatasız kul olmaz. Eskiden bazı kısmetlerimi geri teptim düşünemedim geleceği belkide

ben mükemmel değilim ama içime sinen birini istiyorum
Elbetteki içinize sinsin..ama eski hatanızı tekrarliyorsunuz. Ben yirmili yaşların basında geleceği parlak aynı pencereden baktigim kişiyi sırf tipi hosuma gitmediği icin elemistim. Şu anki aklimla ise tip benim icin diğer kriterler uyunca eleyebileceğim kadar güçlü bir kriter değil mesela..ama siz hala yakışıklı demissiniz kriterinizde. Elbette itici gelmesin eli yüzü düzgün olsun.. sizin isteğiniz bana uçuk geliyor bilmiyorum , bahsettiğiniz kriterlere sahip kişilerle evli olanların da illa öyle olsun diye bulduklarını sanmiyorum. Kader, kısmet bir şekilde tanışmışlardır hatta belki bu kadar planci olmadiklari icin hayat karsilarina çıkarmıştır.

Kadınları kategorileştirenlere sinir oluyorum ondan yazdım. Şu toplumda şunu kıramadık.
Evlilik statü değildir. Her evli kadin iyi; evlenmeyen kadın layık değil demek hiç değil.
Bu biraz nasip kismettir.
Herşey elimizde değil.
Benim annemin nice bekar kadın arkadaşı var.
Sadece evlenmek isteyip olmamış o kadar.

Beklentiyi sıfırlayın. Ben ne zaman kendime odaklandım. Beklentiyi kestim. Umudum vardı ama olmuyor diye düşünmeyi bıraktım. O zaman sevgilim karşıma çıktı. Ve dua ettim. Hayırlısını istedim.

Umarım sizinde istediğiniz gibi biri hayatınıza girer..:KK51:
Sizin gibi iyi kalplilerin mutlu olmasına şaşırmıyorum. Keşke herkes sizin gibi düşünse

• Muhteşem
Reactions: 000
Back
X