Erkeklerde önyargı gelişti. Kezban diye bir kalıp var ya öyle birisiyle evlenmek istemiyorlar. Yabancı kadınları tercih etme sebepleri de daha samimi, iyi niyetli ve daha kolay iletişim kurulabilir bulmaları. Kimse artık evlenirken eline altın listesi tutuşturulsun istemiyor, düğün, gelinlik, makyaj vs için 100k üstü para vermek istemiyor. Hadi verdi diyelim üstüne evde trip, dırdır görmek istemiyor.
Ha Türk erkeklerinin de önemli bir kısmı da farklı şekilde arızalı. Memur karı alayım, maaş kartını alayım evde hizmetimi görsün, çocuklara da baksın ben hiç bir şeye elimi sürmeyeyim kafasında. Böyle olmayanı da bilinçli kezban istemiyor.
Siz de düzgün, iyi niyetli, yormayan, sempatik bir enerji yayarsanız bu bilinçli düzgün erkekler de illa ki kendi kültüründen bildiği tanıdığı kadını isteyecektir, onlar da kezban göre göre yabancılara gidiyorlar sonunda.