- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
- 53
- Konu Sahibi albanianishh
Ben öyle tipleri nerden buluyosun spora git tiyatroya git diyenler katılmıyorum çok iyi bi üniversitenin gayet güzel bir bölümünde yükseköğretim görüyorum. O çok eğitimli kültürlü adamların içinde bu arkadaşın bahsettiği barzoluklar var. Bu işler tip ile eğitim ile ortam ile olmuyor. Hepsinde var benimkinde yok diyen ya yalan söylüyodur ya da gözü kör olmuştur. Olay erkeklerden çıktı bence artık kadın ne derece tahammül edebilirse o kadar yürüyor. Sen ufak tefek şeylere veya büyük şeylere takılmam diyosan herkesle ilişki kurabilirsin. Ama benim gibi detaycı ve kolay midesi bulanan biriysen 60 yaşına kadar bekar kalır niye böyle oldu dersin 
Ha herkes evlenmek zorunda mı? Bence değil. Hayatta yapacak daha önemli şeyler var. Ama siz buna çok ihtiyaç duyuyor ve çok istiyorsanız detaylara çok takılmayın derim. Mükemmel aile babası diye bişey yok zira.

Ha herkes evlenmek zorunda mı? Bence değil. Hayatta yapacak daha önemli şeyler var. Ama siz buna çok ihtiyaç duyuyor ve çok istiyorsanız detaylara çok takılmayın derim. Mükemmel aile babası diye bişey yok zira.