Düzgün erkekler nerede?Evlenemiyorum

👏 hadi bu kiz okumus en azindan bir alt yapisi var diyelim. Kiz diyor mesela.. evi olsun arabasi olsun iyi bir kariyeri olsun.. ee sende ne var? Bisey dicemde ayip kacar😐😂 iste babam iste.. ha kisinin kendisinde varsa esit sartlarda biriyle olmak isteyebilir.. ama konu sahibi arkadas kendisi biraz kro sanki..bir dedigi digerini tutmuyor daha oncede belirttim. Hem bi dugunude yapsin hem kibar olsun .. ok sen bi dugunu yapsin derken ne kadar kibarsin kro degilsin🙄😂

benim sahsi fikrim, yeminle son yillarda sosyal medyada sagolsun su gosterisli dugunler torenlerden biktim usandim. Soylesen bunu kiskancsin😐😂 cok kotu duruyor cok cok cok..yeni evlilik yapsaydim eger, sade bir nikah olurdu.. o da 10-15 kisiyi gecmeyen bir yemekle beraber..

buarada ben evlenmek istemeni garipsemiyorum. Insan isteyebilir bir esi olsun, anne olmak belki..
Kıskançsın 🤣🤣
ay neyini kıskanayım senin tepside taşınan hallerini yaa

Her yerde her çeşit erkek var. Kötü düşünmeyin. Geleneksel Türk kadınları erkeklerden maddi cok şey talep ediyor saçma evlilik adetleriyle ugrastiriyolar. Eğitimli bir erkek elbette böyle kadınlarla uğraşmak istemez yabancı kültürlere yönelir. Kültürel etkinliklere katılın. Kamp organizasyonları var mesela. Degerlendirin

Canim annesini ablasini yengesini ebesini nenesini goruyor ailesinde ki komsusundaki kadinlari uzaklasiyor turk kadinlarindan belki

Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.
Bu genelleme için bu sekil kac kisiye denk geldiniz ki? Ben hic tanimadim da boyle birini ondan soruyorum. Butun iyi, durust erkekler yabancilarla mi evleniyormuş?

Bu genelleme için bu sekil kac kisiye denk geldiniz ki? Ben hic tanimadim da boyle birini ondan soruyorum. Butun iyi, durust erkekler yabancilarla mi evleniyormuş?
Kendi kendimi cevaplayayım asfahahja.
Konularda ilerledikce siz cikiyorsunuz. Adamin biri sizi reddedip Slav kokenli bir kadinla evleniyor diye mi vardiniz bu kaniya?

Evlenmeye odaklanmayin kismetse bir sekilde evlenirsin biz evlendikte ne olduk şahtık şahbaz olduk edıt 16 yıldir evliyim evliliğin bi numarasıni görmedim en guzel.yani anne olmak

Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz

Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.

İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .

Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
O güzel atlara binip gittiler:)

Erkek kardeslerım ve kuzenlerımde kızlar ıcın aynı seyı soyluyorlar hala bı kız bulup evlenemedıler😊
Sonunda aradığım cevap. İlk sayfadan beri atlaya atlaya bakınıyorum kim çıkıp da diyecek “benim çevremde var böyle bekar erkekler” Diye. Evli olanlar kendi kocalarını övmüş , bir kısım konu sahibini taşlamış. Çok şükür biri de çıkıp çözüme yakın bir şey söylemiş. E tanıştırsanıza böyle erkeklerle kknın kızlarını :KK53:

O iyj erkeklere benim gibi sivri zekalilar hemen kapak atiyor da ondan.
Hep derim iyi erkekler kara borsada erkenden alip kenara koyacaksin
Birkac sene icinde hizla tukeniyorlar, 22 25 arasi aldin aldin

• Beğenmedim
Reactions: 000
30 da aldım. Adam gayet türüne göre iyi çıktı. Yaş ile alakalı olduğunu düşünmüyorum

Konu ciddi geldi bana. Mizah sayfasında değiliz ki ciddi olup olmadığınızı anlayayım🤷

Ay yok ne ciddi olmasi
Esimle aramizdaki bir muhabbetti ama bu, erkenden kaptim seni falan deriz
Komik olsun diye yazdim, herkesin kaderi kismeti baska
Ben de zaten bircok insana gore asiri erken evlenmis sayilirim zaten
Genellemeye gore yanlis insanla evlenmis olup coktan bosanmam lazimdi, 21 yasinda evlendim
Ama cok mutlu bir evliligim var
Kimine gore 21 erken kimine gore 40 gec ama kimin mutlu olup olamayacagina yas karar vermiyor
Kiminle evlendiginin onemi var, yasinin degil diyip buraya uygun bir yorum yapayim bari

Ben daha lise zamanındayken yılllaaaarrrr yıllllaaarrr önce üniversite bitiren bir akrabamız şöyle demişti
Ben evlenmeyi isteyinceye kadar düzgün erkekleri herkes kapmış 😄 umutlandırıcı durum şu an evli ve çocuklu umut var demektir😉

Almak ne demek ya? Bunu bir erkek deseydi vaydı haline.

Sonunda aradığım cevap. İlk sayfadan beri atlaya atlaya bakınıyorum kim çıkıp da diyecek “benim çevremde var böyle bekar erkekler” Diye. Evli olanlar kendi kocalarını övmüş , bir kısım konu sahibini taşlamış. Çok şükür biri de çıkıp çözüme yakın bir şey söylemiş. E tanıştırsanıza böyle erkeklerle kknın kızlarını :KK53:
Tanıstırak desek yok derler ama sonra evlenemıoz derler hep oyle oluyor cunku. Burdada evde kaldım kımse yok bı adam gıbı adam bulamadım dıyenler oluyor ee gel kardesımle tanıstırıyım dıyorum mesela ay yok yaaa yapıolar😊😊😊 sonrada gıdıp bes para etmezlere evet dıyorlarr. Bu duzen boyle gıderr

Back
X