- 15 Eylül 2018
- 327
- 212
- 18
- 37
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Önce arkadaş seçmeyi öğrenmenizi tavsiye ederim. Gerisi gelecektir. Öyle arkadaş mı olur?Arkadaşlar bu sıralar aynı konular var, ya benim arkadaş çevrem işe yaramıyor , kimse kimseyle tanıştırmaz, zaten mutlu olsan bozulurlar. Biri benden hoşlandı diyelim, çevrede fark eden kızlar adama gidip yalan bilgiler iletiyor. Napmak lazım ? Nasıl buldunuz veya nereden buldunuz ?
Allah'ım haykirdim yaCanım bu sezon ürünü ayakkabı değil ki tarifle bulunsun
Hala gülüyorum Allah da seni güldürsünCanım bu sezon ürünü ayakkabı değil ki tarifle bulunsun
Ya problem adam kalmayacak yakında hani millet aşka bakmıyor nasıl nikah masasına oturturum diye bakıyor benim doğru insanım kapılmış olabilirDört dörtlük bir insan maalesef hayatta yok onun için beklentini en düşük seviyede tut iyi çıkarsa çok mutlu olursun
Ya problem adam kalmayacak yakında hani millet aşka bakmıyor nasıl nikah masasına oturturum diye bakıyor benim doğru insanım kapılmış olabilir
Kaçan kim?Sizin cevrenizdeki kizlarla buyuk probleminiz var. Cevrenizdeki kizlar kismetinizi kapatiyor, hakkinizda yalan atiyorlar, aranizi bozuyorlar.
Ayni kizlar yine yalanciliklari, cirkeflikleriyle adamlari dalavare oyuna getirip evleniyorlar ve sizin gibi durust, harika kadinlara koca kalmiyor o kizlar yuzunden.
Bu yonde cok degisik dusuncelerinizden hatirliyorum sizi. Zor olmali, butun kadinlar sizin koca adaylarinizi caliyor. Biri daha vardi o da cevresindeki boyle kadinlar yuzunden evlenemeyip yurtdisina kacmisti. Bence siz de yurtdisina kacin zaten iyi anlasmistiniz ikiniz.
Ya problem adam kalmayacak yakında hani millet aşka bakmıyor nasıl nikah masasına oturturum diye bakıyor benim doğru insanım kapılmış olabilir
Kesinlikle haklısınız :)Öncelikle o arkadaşları olabildiğince hayatınızdan çıkarın ya da bir şekilde hayatınız hakkında fazla bilgilenmemelerini sağlayacak uzaklıkta tutmaya çalışın. Bunun dışında tek başınıza aktiviteler yapmayı deneyin bence o şekilde tanıştığınız insanlara laf taşıyan olmaz, çevrenize de geç açıklarsınız.
Gerisi zamana, akışa bırakmak...
"Doğru insan" kapılmaz, benim görüşüm bu :) Herkesin bir nasibi, kısmeti vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?