- 4 Eylül 2018
- 814
- 1.307
- 28
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Çevrenizi değiştirin en başta.Arkadaşlar bu sıralar aynı konular var, ya benim arkadaş çevrem işe yaramıyor , kimse kimseyle tanıştırmaz, zaten mutlu olsan bozulurlar. Biri benden hoşlandı diyelim, çevrede fark eden kızlar adama gidip yalan bilgiler iletiyor. Napmak lazım ? Nasıl buldunuz veya nereden buldunuz ?
Kadınlar koşuyor Ya yeni düzende sizin üni zamanınızda erkekler koşuyordurDün arkadaşımla konuşuyoruz biz nerede yanlış yaptık. Ünideyken paramız yok talibimiz çoktu, şimdi paramız var talibimiz yok
Kadınlar koşuyor Ya yeni düzende sizin üni zamanınızda erkekler koşuyordur
Tanıştığın kişiyi kimseye söyleme ve kimseyle tanıştırma o zamanArkadaşlar bu sıralar aynı konular var, ya benim arkadaş çevrem işe yaramıyor , kimse kimseyle tanıştırmaz, zaten mutlu olsan bozulurlar. Biri benden hoşlandı diyelim, çevrede fark eden kızlar adama gidip yalan bilgiler iletiyor. Napmak lazım ? Nasıl buldunuz veya nereden buldunuz ?
Çevrenizde çıkarsız aşık olduğu için evlenen var mı ?Zaten kalmış 3-5 adam onlarda 20 liklere bakıyor.
Pazardan.....nereden buldunuz ?
Bu üye o üye zaten.Sizin cevrenizdeki kizlarla buyuk probleminiz var. Cevrenizdeki kizlar kismetinizi kapatiyor, hakkinizda yalan atiyorlar, aranizi bozuyorlar.
Ayni kizlar yine yalanciliklari, cirkeflikleriyle adamlari dalavare oyuna getirip evleniyorlar ve sizin gibi durust, harika kadinlara koca kalmiyor o kizlar yuzunden.
Bu yonde cok degisik dusuncelerinizden hatirliyorum sizi. Zor olmali, butun kadinlar sizin koca adaylarinizi caliyor. Biri daha vardi o da cevresindeki boyle kadinlar yuzunden evlenemeyip yurtdisina kacmisti. Bence siz de yurtdisina kacin zaten iyi anlasmistiniz ikiniz.
Bu üye o üye zaten.
Yurtdışındayım diyordu birkaç konusunda.
Yani kadınlara bu kadar takık biri olamaz ya.
Geçen ben de uyarmıştım siz de mi o kadınlardansınız gibi abuk bir cevapla kendince laf sokmuştu.
Ben o kadınlardan olsam kendisiyle uğraşmazdım ya neyse...
Ya ne kadar kötü bir durumda kendisi hiç farkında değil.Aa o konunun sahibi de mi kendisi... :) Hatirliyorum muhabbetleri ama ben baskasinin saniyordum.
Evet inanilmaz bir kadin nefreti var. Kotu kotu kadinlar zavalli erkekcikleri zorla, kandira kandira nikah masasina oturtuyormuş. :'( Adamciklar kendilerini zor kurtariyormuş, mallarini mulklerini ortaya koyuyorlarmis. Ne zormus erkeklerin işi.
Konu sahibi gibi durust ve iyi kadinlar cok az malesef ve koca adaylari hep kapiliyor bu cirkef kadinlar yuzunden. Evli kadinlarin yarisi hileyle evlendi zatin kendisi gercek aşkı bekliyor.
Ya ne kadar kötü bir durumda kendisi hiç farkında değil.
Başka bir üye de vardı sevgilisi olanlara, evli olanlara kötü bir sıfat kullanmıştı ben onunla da tartıştığımı hatırlıyorum.
Bu üyeyle çok benzer görüşleri vardı...
Bende bulamıyorum nasıl bulacaksak artıkArkadaşlar bu sıralar aynı konular var, ya benim arkadaş çevrem işe yaramıyor , kimse kimseyle tanıştırmaz, zaten mutlu olsan bozulurlar. Biri benden hoşlandı diyelim, çevrede fark eden kızlar adama gidip yalan bilgiler iletiyor. Napmak lazım ? Nasıl buldunuz veya nereden buldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?