Saç Şekillendiriciler Düzleştiriciler saçınızı kırıyor mu?

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar dizleştiricimi biraz sık kullansam sacımı kırıyor sizinde ölemi zaten ince telli saçlarım ...baska türlude sekil veremıyorum ...düzleştirici kullandıgım ertesı gunde elektırıklenıyo...remıngton shıne terapy e taktım bu ara ama ondada aynısı olursa verdıgım paraya yazık olacak...

valla benim düzleştirici dandik bişey 30-40 lira bişeydi...
kullanıtorum sürekli ama ne kırdı ne yaktı nede elektiriklendirdi..
memnunum galiba benim dandikten..:D

bende 50 tl ye almıstım 2 yıl oluyo arcelık marka aslında ıyı duzleştiriyo ama kırılıyo acaba benım sacın ınce tellı ya ondanmı acaba yoksa makınadanmı cozemedım....

valla benim düzleştirici dandik bişey 30-40 lira bişeydi...
kullanıtorum sürekli ama ne kırdı ne yaktı nede elektiriklendirdi..
memnunum galiba benim dandikten..:D

benimkide dandik bir marka.hani şu markette satılanlardan.saçlarımda ince telli kıvırcık saçlarımın uçları kırıldı.ama artık fön makinesini kullanarak ypıyorum.fönün düzleştirici kadar zararı varmı acaba

benimkide dandik bir marka.hani şu markette satılanlardan.saçlarımda ince telli kıvırcık saçlarımın uçları kırıldı.ama artık fön makinesini kullanarak ypıyorum.fönün düzleştirici kadar zararı varmı acaba

ben remington 9500 almadan önce ucuz bir düzleştirici kullanıyordum zorda olsa düzleştiriyordu ama saçlarımı yaktığını kırdığını anladığım zaman bıraktım sadece fön kullanıyordum taki çok sevdiğim fön makinem bozulana kadar :14: baktım olmayacak düzleştirici araştırmaya çok marka denedim piyasadaki en iyi marka olan remingtondan sonra model aradım ve mutlu son 9500 :16: çok memnun kaldım saçlarım parlak ve kabarmıyor
evet pahalı bir ürün ama benim adıma fazlasıyla değdi
saçların elektriklenmesi normalmiş aslında sonuçta elektrikler çalışan aletlere maruz kalıyorlar
ama 9500 bunu en aza indiriyor
bence ucuz düzleştiricini yeni nesil bir düzleştirici ile değiştir
markası sana göre ne olur bilemem ama saçlarını seviyorsan ucuz sağlıksız aletlerden uzak dur :34:

Ben de remington kullanıyorum; eskiden fön çekerdim ama bozulurdu. Düzleştiriciyi k.validem hediye etti sağolsun...
Şu ana kadar kırmadı saçlarımı; ama ben öncesinde saçıma ısıya karşı koruyucu sprey sıkıyorum. Sonra banyodan sonra anti-frizz etkili sıvı saç kremi, haftada 1 de bakım yapıyorum. Iyi bakarsan kırılacağını sanmam saçlarının.

Back
X