Elektrikli Süpürgeler Dyson elektrik süpürgesi

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Hanımlar,

Hangi dyson elektrik süpürgesini tavsiye edersiniz? Ya da eder misiniz acaba?

İlk maaşımı komple süpürgeye yatırsam diyorum.

Hanımlar,

Kesinlikle tavsiye ederim. Ben 2 senedir kullanıyorum. Biraz gürültülü sadece ama motoru çok kuvvetli olduğu için öyle. Uçak teknolojisi kullanılmış bu süpürgelerde biliyorsundur. Verdiğin paraya değer.

Kesinlikle tavsiye ederim. Ben 2 senedir kullanıyorum. Biraz gürültülü sadece ama motoru çok kuvvetli olduğu için öyle. Uçak teknolojisi kullanılmış bu süpürgelerde biliyorsundur. Verdiğin paraya değer.

Peki sen hangi ürününü kullanıyorsun? Dyson çok tavsiye ediliyor ama ürünleri arasında kaldım.

Hanımlar,

Bundan yaklaşık 1 ay önce dyson'ın allergy parquet modelini aldım. Emiş gücünü övdükleri için tercih etmiştim ancak halıdaki kırıntıları temizlemesi için en az dört beş kere aynı yeri geçmem gerekiyor. Çekişi vasat bir elektrik süpürgesi. Haznesini temizlemek için yapılmış kırmızı plastiği ise ilk haftadan kırıldı. İnternet üzerinden almıştım. İki haftalık sürem dolduğu için iade edemedim. Yedek parça bulmak ise ciddi bir sorun. Şikayet edilecek bir siteleri var ama yardım edecek bir mekanizmaya sahip değiller. Verdiğim paraya değecek kalitede bir süpürge çıkmadı. Kısacası memnun değilim.

Back
X