Aşılama E 2 hormonu yaptıran arkadaşlar bilgilerinizi istiyoruuuuuuum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba,
Canım inşallah çatlatma iğneni olabilirsin. Güzel haberlerini bekliyorum.

Benim randevum akşamdı ama öğlen 13:00 gibi gittim. Akşam doktor olmayacakmış çünkü.
Neyse baktı filan irili ufaklı çok yumurta var dedi. Ama bir ay daha beklememiz gerekiyormuş. Bugün doğum kontrol hapına başlayacağım. Adet olduğum ilk günde tekrar gidecekmişim.
Yani anlayacağın bir ay daha bekleyeceğim canım.

merhaba cnm.hayırlısı olsun hakkında ınsallah.benımde oyle bır suru yumurtam olmus ama daha yeterı kadar buyumemıstı.16.5 mm olmus ıkı tanesı.ıgneler edevam ettım bende.bugun bırazdan yıne gıdıcem.ınsallah catlatma ıgnemı olucam bu aksam.cok heyecanlıyım doktor cumartesı yaparız asılamayı dedı.ınsallah hersey cok guzel olucak.hepımız ıcın.

Günaydın canım,
Nasılsın? Çatlatma iğneni oldun mu? Güzel haberlerini bekliyorum.
Bende Ginera'ya başladım. (doğum kontrol hapı) Tekrar regl olana kadar kullanacağım. Bakalım hayırlısı.

Günaydın canım,
Nasılsın? Çatlatma iğneni oldun mu? Güzel haberlerini bekliyorum.
Bende Ginera'ya başladım. (doğum kontrol hapı) Tekrar regl olana kadar kullanacağım. Bakalım hayırlısı.

merhaba cnm.ıyıyım saol.malesef olamadım ıgnemı hala.3 tane yumurtam var kesınlesen buyuyen 3 ude 16.5 falan.bır ıgne daha verdı dozu arttırarak dun aksam yaptım ama agrım olmadı sanırım buyumedı hala.beklemedeyım.bugun gıdıcem yıne doktora cagırdı bakıcak buyuduyse bu gece olacagım ve pazar yapılacak ınsallah.ama buyumedıyse sanırım yıne ıgne verır ertelenır bıraz yıne.allahım ınsallah buyumustur.kacıncı ıgne oldu artık.herkese 8 9 ıgne yetıyor benım nerdeyse 30 oldu sanırım(((
sende baslamıssın gıneraya.hadı bakalım ınsallah onumuzdekı ay denersın sende.

Hakkında hayırlısı canım. Rabbim gönlündekini tez zamanda verir inşallah.
Bende sanırım 15 iğne filan olmuştum büyümemişti. İnşallah senin büyür ve aşılamanı olursun. Dualarım seninle.

slm cnm gıttım ben doktora.buyumus yumurtalarım cok sukur.gecede 11de catlatma ıgnemı vuruldum.pazar gunu ınsallah catlarsa olucak asılamam.heyecanla beklıyorum ınsallah olur ertelenmez.saol arkadasım duaların ıcın.ınsallah sende kısa zmanda devame dersın tedavıne.

slm cnm gıttım ben doktora.buyumus yumurtalarım cok sukur.gecede 11de catlatma ıgnemı vuruldum.pazar gunu ınsallah catlarsa olucak asılamam.heyecanla beklıyorum ınsallah olur
Canıım çok sevindim yumoşların büyüdüğüne:)
İnşallah aşılaman olmuştur. İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana. Rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürsün. İyi haberlerini bekliyorum.:)

Son düzenleme:

slm cnm asılamam oldu cok sukur.az oncede geldım doktordan yumoslarda catlamıs.hayırlısı artık.dınlenıyorum sureklı yatıyorum.2 3 gun dıkkat edıcem sonra kalkarım artık herhalde.ınsallah cnm hepımızın ınsallah yuzunu guldursun.hemen gırıp bakım dedım sımdı yenıden yatıcam gorusmek uzere.

Saol canım cevap yazmışsın merakta bırakmamışsın. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlündekini tez zamanda versin. İnşallah hamilelik haberlerinide alırız. Güzelce dinlen canım, dualarım seninle.

selam arkadaşlar nasılsınız?canlarım RABBİM in var bir bildiği demekki benimki olmadı tutmadı bu aşılamamda malesef dua edin bu ay dinlenmedeyiz martta tekrar gidecez ama inşallah bu ay meleğim süpriz yaparda bekletmez annesini.Dualarım sizinle
papatyam canım duaların için çok teşekkür ederim ALLAH cc emanet olun hayırlı günler.

edanurlu, canım aşılamanın tutmamasına üzüldüm Ama biz hep Rabbim hayırlısını versin diye dilemiyormuyuz) Demek ki zamanı gelmemiş. Belki de beklemediğin bir anda gelecek meleğin. İnşallah hayırlısı ile canım. Bende duaların için teşekkür ederim. Ben doğum kontrol hapına devam ediyorum. Rabim kısmet ederse yumoşlarda da bir sorun çıkmazsa inşallah benimde aşılama Mart ayına kaldı gibi görünüyor.

@nazlıki82, canım sen nasılsın? Aşılamadan sonra günler nasıl geçiyor. Bir yaramazlık yoktur umarım. Kendine dikkat et, güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah cc emanet olun kızlar.

cnm valla bende bilmiyorum hic nasil oldugumu( agrim var sanki adet olucam gibi.6. gun bugun.goguslerim cok ama cok aciyor.kasik agrim var sol tarafimda bazende asagidan agri oluyor.kasilma oldu az once dalmistim hatta uzaninca uyandim ne oluyor diye.
ama akinti falan hic yok kupkuruyum.agiz kurulugum var baya bol su iciyorum.su icincede wcye gidiyorum surekli.bekliyorum anlayacagin.12. gun falan kanda baktiririm herhalde bakalim yada adet olcak gibi olursam beklerim.ignenin etkilerimi yoksa biseyler oluyormu anlamis degilim henuz.daha erken belirti icin diye dusunuyorum.adet olucam demekki diyorum moralim bozuluyor dusunmemeye gayret ediyorum cnm. sen nasilsin?hapin ne zman biticek?

Canım bende aşılama konusunda tecrübeli olmadığım için senin belirtilerin ile ilgili bir bilgi paylaşımı yapamayacağım. Ama okuduğum kadarı ile adet belirtileri gibi olabiliyormuş bazı kimselerde. Bazıları ise hiç bir belirti olmadığından bahsediyor. İnşallah senin belirtiler bebişin tutunma belirtileridir canım. Dualarım seninle inşallah Rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürür. Demesi kolay tabii ama gönlünü ferah tutmaya çalış. Rabbim senin ve bebeğin içinde hayırlısı ne ise onu nasip etsin.
Bende grip oldum. Cuma gününden beri fena bir durumdayım. İlaç almak istemiyorum yumoşlar etkilenir adet günüm değişir diye. Kendi kendime ıhlamur, bal tarçın yapıp içiyorum. İnşallah ilerlemez.
Hapın bitmesine daha 10 gün var. Bakalım bekliyoruz canım. Böyle işte...

cnm valla ben dayanamadim 7. gun baktirdim kanda ama cikmadi tabii.sonra kizdilar bana cok erken diye.bekliyorum simdi.bugun 9. gunum.pek umudum yok.hyirlisi artik ne diyim.
sanada gecmis olsun cok cnm insallah iyilesirsin hemencecik.

cnm valla ben dayanamadim 7. gun baktirdim kanda ama cikmadi tabii.sonra kizdilar bana cok erken diye.bekliyorum simdi.bugun 9. gunum.pek umudum yok.hyirlisi artik ne diyim.
sanada gecmis olsun cok cnm insallah iyilesirsin hemencecik.
Merhaba nazlıki82,
Canım nasılsın? Bugün 13. günün sanırım değil mi? Bir gelişme var mı merak ettim. Test yaptırdın mı? İnşallah iyi haberlerini alırız. Yarın da kandil, Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzdekini tez zamanda hayırlısı ile nasip eder inşallah.

Benim doğum kontrol hapım salı günü bitiyor. Sonrasında regl olmayı bekleyeceğim ve benim aşılama serüvenimde inşallah hayırlısı ile başlayacak. Çok heyecanlıyım. Daha aşılama aşamasına gelemedim. Yumoşlarım inşallah bu sefer olumlu yanıt verirler. Şimdiden kandiliniz mübarek olsun.

slm arkadasim
benim netice belli oldu cok sukru hamileyim.ama bakalim kese falan goruncekmi cok merak ediyorum.nasil olacak?rabbim saglikla devamini getirir insallah. sen de bir an once insallahbaslarsin asilamaya ve guzel sonuclar alirisn insallah.

slm arkadasim
benim netice belli oldu cok sukru hamileyim.ama bakalim kese falan goruncekmi cok merak ediyorum.nasil olacak?rabbim saglikla devamini getirir insallah. sen de bir an once insallahbaslarsin asilamaya ve guzel sonuclar alirisn insallah.
nazlıki82 canım ne güzel bir haber bu:)))
Çok sevindim inşallah hayırlısı ile keseyide görürsün. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.
Darısı benim gibi bekleyen tüm anne adaylarının başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…