e-kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tolin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e-kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• amaaaan kitapta neymiş eskiden kitapmı varmıs?:D

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    20

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.418
23.893
598
evet soru budur?
anketi de oylarsanız sevınırım..
tesekkurler:)))
bu arada kalabalık bır e kitap arşivim var isteyen olursa paylaşabılırım:))

Son düzenleme:
okypete uyusada konuyu bdv ye acsam

Çok okudum anacim olacağı varmistir belki ama gozlerim bozuldu artik e kitap okumuyorum.
ha onceden okuyodunuz yanı?ya şunun için soruyorum ben e-kitap arşivi hazırlıyım dıyorum hem bı taraftan kendım okurum hemde ılerde cocuguma bırakırım ama işin kul hakkı kısmı benı bıraz sıkıntıya sokuyo ne de olsa onları ındırırken para odemıyorum

Valla ankette uygun bi şık bulamadım. : D ben kitap tutmak isterim elimde. Ama internetten indirmeyi de eleştirmiyorum çünkü kitapların pahalı olduğunu düşünüyorum.

Valla ankette uygun bi şık bulamadım. : D ben kitap tutmak isterim elimde. Ama internetten indirmeyi de eleştirmiyorum çünkü kitapların pahalı olduğunu düşünüyorum.
sen soyleyınce geldı aklıma dur oyle bı şıkta eklıyım:)

Bu arada ben ücretsiz indirilebilen Türkçe kitap görmedim hiç var mı öyle bir site?
var yahu internette hem pdf hemde e kitap olarak cok kırap var faceden e kitap diye gruplarda var onlarıda takıp edebılırsın cok fena arşivler var:)

yokmu baska oy kullanmak ısteyennnn??

Ben de elimde tutmalıyım okuduğum kitabı. Sayfalarını çevirmeliyim, okuduğum kadarını gözümle görmeliyim. Kitabı kenara koyduğumda o girdiğim dünyadan gerçek dünyaya geçiş yapmak çok sevdiğim bişi. Bu ekrana bakarak olmuyor ne yazık ki...

Kitap okuma alışkanlığım sayfaların kokusunu içime çekmemle başladı diyebilirim.
Bu kokunun verdiği huzuru e-kitaplarda bulamıyorum. Okumayı denedim fakat rahatsız etti beni.
Kitap yanımda olmalı sayfasını çevirerek okumalıyım.

Kitap bittiğinde ve rafa kalktığında bazen gözüme çarpınca tekrar hatırlıyorum içini :) Bu çok hoşuma gidiyor. Dokunmam lazım

ekitap okuyamıyorum ben.. Dikkatimi toplayamıyorum ve okuduğumdan bir şeyde anlamıyorum, zevkte almıyorum :) Kitap dediğin eline alıcan ara verdiğinde sayfayı kıvırıp işaret koyucan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…